isim@soyisim seklinde Msn Adresi Alma

Msn, Icq, Skype... konularında bilgi paylaşım alanıdır.
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

isim@soyadi.com seklinde MSN Adi Alma msn messenger i actiktan sonra(oturum kapaliyken) 'farkli bir hesapla oturuma acmak icin buraya tiklayin' yaziyo.oraya basiyoruz.altta solda '.NET passport alin' yaziyor.oraya tiklayin.cikan pencerede;
ileri diyoruz.cikan pencerede size söyle bir soru gelecek''E posta adresiniz varmi?'' sizde buna ''Evet'' olan secenegi isaretleyip ''ileri''yi tiklayin.daha sonra size söyle bir soru daha gelecek''E posta adresinizi .NET passport'a kaydettiniz mi?'' sizde buna ''Hayir E-posta adresimi Passport'a simdi kaydetmek istiyorum.''olan secenegi isaretliyerek ''ileri''yi tiklayiniz.sonra tekrar önünüze ''ileri'' secenegi cikacak.ileri diyerek devam ediyoruz...

önünüze bir internet sayfasi acilacak;
NOT:bunu kendinize göre doldurun!

örnek;

E-posta Adresi: isminiz@soyisiminiz.com

Parola:kendi parolaniz

Parolayi Yeniden Yazin:kendi parolanizi tekrarlayin

Kayit Denetimi:resimde gördügünüz harfleri ve rakamlari sirayla yazin

E-posta Adresi(en alttaki): yukaridaki yazdiginiz e-postanin aynisini yazin ve ''kabul ediyorum''a tiklayin.

artik sizinde msn messenger'da kullanabileceginiz isim@soyisim.com ve benzeri seklinde bir e-postaniz oldu
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12413 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

ilginc bir bilgi tesekürler
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen bambucya77 »

kesinlikle katiliyorum vede halletmis bulunuyorum

sepultura@bambucya77.com

eline saglik haksoy :wink:
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Arkadaslar ben bunu yapmanizi tavsiye etmem.Görünürde zarari yokmus gibi görünür fakat MSN bunu kaydettirdikten sonra onaylamanizi ister..Gercekten böyle bir mail hesabiniz varsa böyle yapin.Mesela Hotmail haricinde baska bir mail adresiniz varsa (gmail,yahoo,vs) ve bu hesapla msn messenger kullanmak isterseniz bunu yapin..

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
sevil
Bit
Bit

Mesaj gönderen sevil »

çalıstıgım firma bana bir mail adresi verdi,onların sitesinden gelen maillere bakabiliyorum ama ben bu adresle msn kullanamazmıyım,yani sekildeki gibi yapmak istedim ama artık sayfa anlattıgınız gibi degil
bana yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim?
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 73 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

Peki haksoy e-posta dogrulanmadı uyarısından ne haber?
Kullanıcı avatarı
spectacuLar
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen spectacuLar »

darkleo yazdı:Peki haksoy uyarısından ne haber?
yeni açılan adresi aktivif edersen o e-posta dogrulanmadı uyarısı gelmeyecektir..
dreamer
Bit
Bit

Mesaj gönderen dreamer »

sevil yazdı:çalıstıgım firma bana bir mail adresi verdi,onların sitesinden gelen maillere bakabiliyorum ama ben bu adresle msn kullanamazmıyım,yani sekildeki gibi yapmak istedim ama artık sayfa anlattıgınız gibi degil
bana yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim?
sirketinizin verdigi mail adresini https://accountservices.passport.net/pp ... 50&lc=1055 adresinden kayıt ettirin (sayfada Önceden sahip oldugunuz e-posta adresini kullanın baslıklı 2. seçenek).

Kayıt olurken verilen e-mail adresinizi yazın. İslem bittiginde sirketinizin verdigi mail adresine onay maili gidecektir. Ona tıklayıp onaylayın.