isim@soyisim seklinde Msn Adresi Alma
isim@soyadi.com seklinde MSN Adi Alma msn messenger i actiktan sonra(oturum kapaliyken) 'farkli bir hesapla oturuma acmak icin buraya tiklayin' yaziyo.oraya basiyoruz.altta solda '.NET passport alin' yaziyor.oraya tiklayin.cikan pencerede;
ileri diyoruz.cikan pencerede size söyle bir soru gelecek''E posta adresiniz varmi?'' sizde buna ''Evet'' olan secenegi isaretleyip ''ileri''yi tiklayin.daha sonra size söyle bir soru daha gelecek''E posta adresinizi .NET passport'a kaydettiniz mi?'' sizde buna ''Hayir E-posta adresimi Passport'a simdi kaydetmek istiyorum.''olan secenegi isaretliyerek ''ileri''yi tiklayiniz.sonra tekrar önünüze ''ileri'' secenegi cikacak.ileri diyerek devam ediyoruz...
önünüze bir internet sayfasi acilacak;
NOT:bunu kendinize göre doldurun!
örnek;
E-posta Adresi: isminiz@soyisiminiz.com
Parola:kendi parolaniz
Parolayi Yeniden Yazin:kendi parolanizi tekrarlayin
Kayit Denetimi:resimde gördügünüz harfleri ve rakamlari sirayla yazin
E-posta Adresi(en alttaki): yukaridaki yazdiginiz e-postanin aynisini yazin ve ''kabul ediyorum''a tiklayin.
artik sizinde msn messenger'da kullanabileceginiz isim@soyisim.com ve benzeri seklinde bir e-postaniz oldu
isim@soyisim seklinde Msn Adresi Alma
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12413 kez
- bambucya77
- Kilobyte2
kesinlikle katiliyorum vede halletmis bulunuyorum
sepultura@bambucya77.com
eline saglik haksoy :wink:
sepultura@bambucya77.com
eline saglik haksoy :wink:
Arkadaslar ben bunu yapmanizi tavsiye etmem.Görünürde zarari yokmus gibi görünür fakat MSN bunu kaydettirdikten sonra onaylamanizi ister..Gercekten böyle bir mail hesabiniz varsa böyle yapin.Mesela Hotmail haricinde baska bir mail adresiniz varsa (gmail,yahoo,vs) ve bu hesapla msn messenger kullanmak isterseniz bunu yapin..
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
- sevil
- Bit
- spectacuLar
- Kilobyte2
-
- Bit
sirketinizin verdigi mail adresini https://accountservices.passport.net/pp ... 50&lc=1055 adresinden kayıt ettirin (sayfada Önceden sahip oldugunuz e-posta adresini kullanın baslıklı 2. seçenek).sevil yazdı:çalıstıgım firma bana bir mail adresi verdi,onların sitesinden gelen maillere bakabiliyorum ama ben bu adresle msn kullanamazmıyım,yani sekildeki gibi yapmak istedim ama artık sayfa anlattıgınız gibi degil
bana yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim?
Kayıt olurken verilen e-mail adresinizi yazın. İslem bittiginde sirketinizin verdigi mail adresine onay maili gidecektir. Ona tıklayıp onaylayın.