Xpspeed network sorunu (cözüldü)
-
- Bit
Merhabalar,aykutalp yazdı:ne sorunmus yahu ancak cözüldü.cözüm konusunda bu denli yardimci olan tüm arkadaslara ve sayin adminimize tesekkürler.
bu arada arkadaslar; forumdaki ilk 5 sayfaya ulasan bu basliktan ötürü paylasimci arkadaslara tesekkürler. :D
Arkadaslar sorun cözüldü diyorlar ama maalesef bende sorun devam ediyor.Yazilanlarin hepsini yaptim ama nafile.Bu programla ilgili emegi gecen herkese tesekküler.
Basarilar
Sevgiler Saygilar
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 13202 kez
Sorun:
Merhabalar,
Arkadaslar sorun cözüldü diyorlar ama maalesef bende sorun devam ediyor.Yazilanlarin hepsini yaptim ama nafile.Bu programla ilgili emegi gecen herkese tesekküler.
Basarilar
Sevgiler Saygilar
Xpspeed kurduktan sonra networktaki Pc lerin birbirlerini görememesi:
cözüm:
https://www.sordum.net/main/download/reg/network_son.reg
Not:Xpspeed ten önce Zaaten networktaki pc ler birbirlerini görmüyorsa ve sorunun xpspeed ile bir alakasi yoksa sorununuzun cözmünün olmamasi normal , üstteki reg kaydi en az 10 defa arkadaslar tarafindan denendi .
En son velociraptor tarafından 27 Haz 2006, 22:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Bit
- velociraptor
- Yottabyte4
O zaman benim pek diyecek birseyim yok , acaba rastlantisal olarak ayni anda mi bozuldu yoksa xpspeed teki bu sorun cözülmedimi ben tam olarak anlamadim , registry yedegini geri yükleyince de düzelmiyor demek =? ilginc , baska aginda deneyen arkadaslardan da sonucu duymak isterim ayrica asagidaki linktekileri deneyin bakalim ise yarayacakmi:
viewtopic.php?t=3006
viewtopic.php?t=3006
ben is yerinin networkunde+evdeki networkde ana makinanin imajini alarak,xpspeed yükledim,---önemli...arkadaslar yüklemeden sonra masaüstündeki xpspeed iconina tiklamazsaniz makina sacmaliyor---(client makinalara dokunmadim)acip kapadim,kendinide,client makinalarida görmedi,client lerde ana makinayi;..daha sonra ana makinaya düzeltmeyi yükledim,calisti(gecen sefer test etmistim,bu yazilari okuyunca,ikinci kez tekrar,tekrar denedim,sadece bir defa takilma yapti bende ana makinadan xpspeedi uninstall ettim ve son düzeltmeyi yükledim,dikkat=yedekledigi orj.reg kaydini yüklemeden)ve eskisi gibi agi gördü,ben sadece denediklerimi ve gördüklerimi yaziyorum...
(xpspeedin yedekledigi,makinanizin registri kaydini,xpspeed uninstall ettiginizde otomatik geri yüklemez,eski kaydi yüklemek istediginizde siz bunu elle girmek zorundasiniz,yaniliyormuyum üstad)
mesela,akinsoftun firebird server programini yükledigimde xpspeed uninstall edilmeden,düzeltme yüklenmisse kesinlikle xpspeed agi görmüyor,sizdede bunun gibi bir program baglantiyi kesmis olabilir,böyle durumlarda
XPSPEEDİ UNİNSTAL EDİN SON DüZELTMEYİ YüKLEYİN,üstad daha iyi bilir,benim tahminim xp uninstal edildiginde reg kayitlarindan xpspeed kalkmiyor,yalnizca programfilesten kalkiyor,+sadece c:\Registry deki yedek kayit edildiginde eski haline dönüyor,sonuc,iki aga xpspeed+düzeltme yükledim tikir tikir calisiyor :D :D :D
sizce ben bunu photoshoplami yaptim :wink:

resimi burda göremeyen sonraki sayfaya baksin
(xpspeedin yedekledigi,makinanizin registri kaydini,xpspeed uninstall ettiginizde otomatik geri yüklemez,eski kaydi yüklemek istediginizde siz bunu elle girmek zorundasiniz,yaniliyormuyum üstad)
mesela,akinsoftun firebird server programini yükledigimde xpspeed uninstall edilmeden,düzeltme yüklenmisse kesinlikle xpspeed agi görmüyor,sizdede bunun gibi bir program baglantiyi kesmis olabilir,böyle durumlarda
XPSPEEDİ UNİNSTAL EDİN SON DüZELTMEYİ YüKLEYİN,üstad daha iyi bilir,benim tahminim xp uninstal edildiginde reg kayitlarindan xpspeed kalkmiyor,yalnizca programfilesten kalkiyor,+sadece c:\Registry deki yedek kayit edildiginde eski haline dönüyor,sonuc,iki aga xpspeed+düzeltme yükledim tikir tikir calisiyor :D :D :D
sizce ben bunu photoshoplami yaptim :wink:

resimi burda göremeyen sonraki sayfaya baksin

En son metinxx tarafından 29 Haz 2006, 10:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 13 kere düzenlendi.
hepsi bu sekilde ayarli,birseyler oldu ama anlamadim,simileylerde görünmüyor...drog_1 yazdı:@metinx: dostum profilindeki ayarlari kontrol et
Always allow BBCode: Yes
Always allow HTML: Yes
Always enable Smilies Yes
olarak ayarli degil galiba...
benim amacim xpspeed yüklüyken ag komsularinin görüldügünü kanitlamak :wink:
resim burda görünüyor

resmin saginda programfilesde xpspeed yüklenmis
ortadakinde ise ekle-kaldirda yüklü oldugu görülüyor
solda ag komsularim,daha nasil anlatiyim,isteyen varsa adresi veriyim gelsin bilgisayarimda kontrol etsin :evil:

- velociraptor
- Yottabyte4
Tesekürler aynen dediginiz gibi , xpspeed i kaldirsaniz bile regisrtyde yapmis oldugu degisiklikler eski halini almiyor bunun icin c:\Registry deki yedegi geri yüklemeniz gerekiyormetinxx yazdı:(xpspeedin yedekledigi,makinanizin registri kaydini,xpspeed uninstall ettiginizde otomatik geri yüklemez,eski kaydi yüklemek istediginizde siz bunu elle girmek zorundasiniz,yaniliyormuyum üstad)
benim tahminim xp uninstal edildiginde reg kayitlarindan xpspeed kalkmiyor,yalnizca programfilesten kalkiyor,+sadece c:\Registry deki yedek kayit edildiginde eski haline dönüyor.
resimler neden görünmüyor :shock:
resimlerin neden görünmedigi konusuna gelince , profilinizde degil fakat Yeni baslik acildiginda veya cevap yazarken asagidakinin isaretli olmamasi gerekir :
Disable BBCode in this post
sizin mesajinizda hem bu kisim hemde disable smiles isaretliydi onlari kaldirdim ve sorun cözüldü