Xpspeed network sorunu (cözüldü)
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11978 kez
- mavigece
- Megabyte1
- İletişim:
arkdaslar 4 sefer söledim simdide sölüyorum.
oradaki hata degil. sadece windows gereken kayit girdilerini giriyor
sen reg yedegini tekrardan yükledigin zaman
sana bilgi maksatli bi yazi veriyor...
velociraptor adminim sen bi bak istersen o hata dedikleri yaziya...
bide sen tercüme et o yazida yazilanlari...
oradaki hata degil. sadece windows gereken kayit girdilerini giriyor
sen reg yedegini tekrardan yükledigin zaman
sana bilgi maksatli bi yazi veriyor...
velociraptor adminim sen bi bak istersen o hata dedikleri yaziya...
bide sen tercüme et o yazida yazilanlari...
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
:shock: , arkadaslar bu iste birileri hata yapiyor önce hatali version 6 dendi ve ben hicbir kaydini degistirmeden v7 yi cikardim (düzeltilen kayitlarin network ile yakindan uzaktan bir alakalari yoktu) sonra yine network calismiyor falan dendi yinede network baglantili kayitlari ellemedim ve v8 geldi , son olarak sadece network ile alakasiz bir iki port u kapatan ve daha stabil hale getirilen v9 geldi , dikkatimi ceken her versionda : birileri network sorunu yasiyor , tersine birileri ayni kayitlar ile network sorunlarini düzeltiyor , ben herkesin samimiyetine inaniyorum fakat sizce de garip degilmi =?rotasmmm yazdı:bu sorun v9 da var ben malesef dün format attim simdi v8 kurdum network te sorun yok benim icin stabil sürüm v8 bence download kismina v8 i de koyarsaniz iyi olur network u olanlar v8 yüklesin diye birde uyari mesaji koyun
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 72 kez
ewt cok tuah bi durum kimileri kendini bile göremiyor diyor ama benimki kendini görüyor xpspeed kurmadigim dizüstünüde görüyo ama dizüstü beni görsede engellendi diyor .
ben cu IPX/ düzeltmek istiyorum nerden nasil yapacagim anlatirmisiniz.
SON DAKİKA GELİsMESİ İPXİ bosverin!!!! ben bu enson verdiginiz network.reg ile sorunu cözdüm artik dizüstünden kendi bilgisayarima erisebiliyorum ancak asagidaki dosya kopyalarken erisim engellenmesi sürüyo dosya kopyalayamiyorum ancak rarla olusturuyorum öle kabul ediyo.
ben cu IPX/ düzeltmek istiyorum nerden nasil yapacagim anlatirmisiniz.
SON DAKİKA GELİsMESİ İPXİ bosverin!!!! ben bu enson verdiginiz network.reg ile sorunu cözdüm artik dizüstünden kendi bilgisayarima erisebiliyorum ancak asagidaki dosya kopyalarken erisim engellenmesi sürüyo dosya kopyalayamiyorum ancak rarla olusturuyorum öle kabul ediyo.
En son Ensatech tarafından 18 Haz 2006, 11:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 72 kez
burdaki ile birde modem üzerinde ethernet kablosunun yerini deistirdim.velociraptor yazdı:Sorunun üstteki reg dosyasiyla giderilmis olmasi gerekiyordu baazi arkadaslar , üstteki reg dosyasini calistirdiktan sonra sorunlarinin ortadan kalktigini belirtmislerdi fakat yinede v5 e kadar olan kayitlari gözden gecirdim ve güvenlik amaciyla disable edilmis olan 3-4 reg kaydini da enable konumda üstteki network reg. kayitlarina ekledim birde asagidakini deneyin derim:
http://sordum.50webs.com/download/reg/network.reg
peki bu erisim engellendi olayini nasil cözecegiz(resim benim makinadan alindi bundan dizüstüne erisip ordaki dosyayi hddye kayit ediyom erisim engelleniyo)
- velociraptor
- Yottabyte4
ozaman benim verdigim en son (üstte alinti yapmissiniz) reg kaydini da indirip kurun ve Pc yi yeniden baslatin olmazsaa birde asagidakini deneyin:
viewtopic.php?t=3006
viewtopic.php?t=3006
- velociraptor
- Yottabyte4
- rotasmmm
- Byte1
velociraptor yazdı::shock: , arkadaslar bu iste birileri hata yapiyor önce hatali version 6 dendi ve ben hicbir kaydini degistirmeden v7 yi cikardim (düzeltilen kayitlarin network ile yakindan uzaktan bir alakalari yoktu) sonra yine network calismiyor falan dendi yinede network baglantili kayitlari ellemedim ve v8 geldi , son olarak sadece network ile alakasiz bir iki port u kapatan ve daha stabil hale getirilen v9 geldi , dikkatimi ceken her versionda : birileri network sorunu yasiyor , tersine birileri ayni kayitlar ile network sorunlarini düzeltiyor , ben herkesin samimiyetine inaniyorum fakat sizce de garip degilmi =?rotasmmm yazdı:bu sorun v9 da var ben malesef dün format attim simdi v8 kurdum network te sorun yok benim icin stabil sürüm v8 bence download kismina v8 i de koyarsaniz iyi olur network u olanlar v8 yüklesin diye birde uyari mesaji koyun
neden böle düsünüyorsunuz ben sadece v9 yükledikten sonra agim tamamen göctü ve sonradan verdiginiz düzeltme reg lerinin hepsini yapmama ragmen olmadi bende format attim v8 i kurdum (zaten ben ilk xpspeed e v8 le basladim daha önceki versiyonlari bilmiyorum kullanmadim) sorun yok su anda benim size kastim yok allah razi olsun böle bir program yapmissiniz bizde kullaniyoruz emeginize tesekkürler ama yinede samimiyetime inanmiyorsaniz siz bilirsiniz zaten sizde millete zorla bunu yükletmiyorsunuz tüm sorumluluk yükleyene ait ben bunu bile bile yükledim ve sorun cikti simdi v8 yükledim sorunsuz ben sizi neden suclayayimki simdi tekrar v9 yüklesem ve ayni sorun olusursa sorumlugu kabul edecekmisiniz?