sp2 bilgisayari yavaslatirmi

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ripley
Byte3
Byte3

sp2 bilgisayari yavaslatirmi

Mesaj gönderen ripley »

bilgisayarima sonradan sp2 yukledim bu makinami yavaslatirmi icinde sp2 olan bi windows kursam dahami iyi olurdu acaba?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 11978 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Aynen dediginiz gibi , hatta testleri de yapilmis , ve sp2 entegreli xp lerin sonradan yüklenenlere nazaran biraz daha hizli calistiklari gözlemlenmis sp2 li xp yi nasil yapacaginizi anasayfamizdan adim adim bölümünden ögrenebilirsiniz:
Kullanıcı avatarı
ripley
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen ripley »

ustacim saolda ben bi turlu bulamadim bu xp yi sp2 li yapma linkini adimadim demissin ya :)
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

ripley yazdı:ustacim saolda ben bi turlu bulamadim bu xp yi sp2 li yapma linkini adimadim demissin ya :)
XPSpeed basligindan anasayfa giris kodunu al. www.sordum.net a gir.Sol tarafta ''adim adim'' a tikla,kod sorarsa ana sayfa giris kodunu yaz,login tikla... :)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

ripley yazdı:ustacim saolda ben bi turlu bulamadim bu xp yi sp2 li yapma linkini adimadim demissin ya :)
adim adim bölümünü kacirmayin derim :D linki asagida:
https://www.sordum.net/main/adimadim/adim.htm

Asagidaki de Bart PE anlatim linki:
https://www.sordum.net/main/adimadim2/Bart_pe.htm
Kullanıcı avatarı
ripley
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen ripley »

velociraptor usta sp2 li windows cdsi yapmaya yaklasik bir gecemi verdim ama bi yurlu basaramadim acaba orjinal olmayan windows kullaniyorum o yuzden olabilirmi?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

ripley yazdı:velociraptor usta sp2 li windows cdsi yapmaya yaklasik bir gecemi verdim ama bi yurlu basaramadim acaba orjinal olmayan windows kullaniyorum o yuzden olabilirmi?
bende original olmayan kullaniyorum sorun tam olarak nedir=? eger adimlari dikkatlice uyguladiysaniz ve elinizde iyi bir key varsa problemsiz calisir bizzat deneyerek yazdim
Kullanıcı avatarı
ripley
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen ripley »

baskanim olay su bu elimdeki windows saglam, harddiskim yanlizca C. sp2 ye cmd den komut verince direk kurmaya basliyo.kurulum dosyalari sp2 yi iptal edince zaten kayboluyo.sp2 nin exe siyle integrated komutu verdigim zamanda hata aliyorum bi turlu birlesmiyo.komuttaki F dizinini C yede cevirdim fakat olmadi gitti.
memati

Mesaj gönderen memati »

adminim n-lite ile daha kolay olmazmi
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

@ripley: Biryerlerde kesin hata yapiyorsunuz asagidaki linktekileri adim adim uygulayin lütfen:
https://www.sordum.net/main/adimadim/xpsp2.htm
@memati: Benim Nlite denemelerim pek te hosuma gitmedi , xp ye ne komut vermeye kalksam original degil original Cd yi takin deyip durdu , baktim nlite en yazilmamasi gereken dosyalara bile adini yazmis hal böyle olunca da windosum bu original degil diye bas bas bagiriyor , yeni versiyonlarini denemedim ama daha gelismesi gerekiyor diye düsünüyorum
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

maalesef adminim ama orjinal kullandigimizda da ayni sorunu yasiyoruz media center original kullaniyorum ama hala ayni hatayi veriyor kendi icinde bir problem var diye düsünüyorum
memati

Mesaj gönderen memati »

ben n-lite ile entegre ettigim cd yi kullaniyorum ama haklisiniz heryere adini yaziyor ve belkide su bizim microsoft casusu dedigimiz seylerde olabilir icinde diye aklima gelmiyor degil, integrate komutu yöntemiyle hazirlamak en iyisi galiba