yani sistemmi upgrade mi?

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
aykutalp
Byte2
Byte2

yani sistemmi upgrade mi?

Mesaj gönderen aykutalp »

arkadaslar bazi oyunlari oynarken zorluk cekmekteyim.oyun özelliklerini hep min. yaparak rahatca oyun oynayabiliyorum ve bu durumda canimi sikiyor.

sizce asagida yazdigim sistem özelliklerime göre nasil bir upgrade yapmaliyim.bazi parcalarimi degistirmeliyim yoksa lga775,ddr-2 ye mi gecmeliyim?

not:bilgisayari hertürlü kullaniyorum(oyun, internet, autocad...).

islemci: P4 3.2e GHhz (1mb L2-cache, 800mhz fsb, 478pin)
ana kart: gigabyte GA-8IPE1000MK
ram: 512MB ddr
vga: 128 MB MSI GeForce FX5200 (128bit)
hdd: 200gb segate (8Mb cache)

önerilerinizi bekliyorum. :D
Elegance
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen Elegance »

parcalarin orjinal driver"larini kullan etkili oluyor özellikle ekran kartinin...
Gigabyte anakart sorun cikartiyo olabilir cünki dükkanda basima cok geliyor..
Kullanıcı avatarı
aykutalp
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen aykutalp »

parcalarin orjinal driver"lari yüklü.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bu siteden sistem yeterliliklerine baktigimda genelde min ile recomended arasinda kaliyorum ve bunun tek sebebi ekran kartimin eski olmasi.acikcasi ekran kartini degistirmeyi düsündüm ama yeni nesil dds-2 ekran kartlarida aklimi celiyo...
Kullanıcı avatarı
Mighty Mouse
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Mighty Mouse »

donanimin gayet iyi sadece rami yükselt yeter derim ben.sistemi optimize etmekten baska alternatif fikir gelmiyor aklima
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

peki hic test ettinmi parcalar arasi uyumu. uyumlumu parcalar...?
mesela okadar güzel bi sistem yaptiki arkdasim. ilk bakista süper gözüküyor ama anakart markasina abaktiginda asrock ana kart koymus. YANLIs... bence ram ddr2 1gb 533 mhz yap...
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

Elegance yazdı:parcalarin orjinal driver"larini kullan etkili oluyor özellikle ekran kartinin...
Gigabyte anakart sorun cikartiyo olabilir cünki dükkanda basima cok geliyor..
elegance a katiliyorum gigabyte olan lar intel chipsetli oluyor buda performan canavarligi yapiyor ama oyunlar kötü oluyor ana akrti degistirmen yeter yok pahaliya patlar dersen ekran kartinin son driverini update li ahlini bul ve indir ben hic problem yasamadim bu arada unutmadan benim anakartimda gigabyte ekran akrtim 64lük ama most wanted i bile mükemmel oynatiyo nedeni: bios ayarlarindan vga i 32lik yada 64 lük deil de 128 olarak göstrerdim senin yapacagin 256 olarak göstermek bide böle dene bakalim nolcak