arkadaslar bazi oyunlari oynarken zorluk cekmekteyim.oyun özelliklerini hep min. yaparak rahatca oyun oynayabiliyorum ve bu durumda canimi sikiyor.
sizce asagida yazdigim sistem özelliklerime göre nasil bir upgrade yapmaliyim.bazi parcalarimi degistirmeliyim yoksa lga775,ddr-2 ye mi gecmeliyim?
not:bilgisayari hertürlü kullaniyorum(oyun, internet, autocad...).
islemci: P4 3.2e GHhz (1mb L2-cache, 800mhz fsb, 478pin)
ana kart: gigabyte GA-8IPE1000MK
ram: 512MB ddr
vga: 128 MB MSI GeForce FX5200 (128bit)
hdd: 200gb segate (8Mb cache)
önerilerinizi bekliyorum. :D
yani sistemmi upgrade mi?
- aykutalp
- Byte2
parcalarin orjinal driver"lari yüklü.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bu siteden sistem yeterliliklerine baktigimda genelde min ile recomended arasinda kaliyorum ve bunun tek sebebi ekran kartimin eski olmasi.acikcasi ekran kartini degistirmeyi düsündüm ama yeni nesil dds-2 ekran kartlarida aklimi celiyo...
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bu siteden sistem yeterliliklerine baktigimda genelde min ile recomended arasinda kaliyorum ve bunun tek sebebi ekran kartimin eski olmasi.acikcasi ekran kartini degistirmeyi düsündüm ama yeni nesil dds-2 ekran kartlarida aklimi celiyo...
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
elegance a katiliyorum gigabyte olan lar intel chipsetli oluyor buda performan canavarligi yapiyor ama oyunlar kötü oluyor ana akrti degistirmen yeter yok pahaliya patlar dersen ekran kartinin son driverini update li ahlini bul ve indir ben hic problem yasamadim bu arada unutmadan benim anakartimda gigabyte ekran akrtim 64lük ama most wanted i bile mükemmel oynatiyo nedeni: bios ayarlarindan vga i 32lik yada 64 lük deil de 128 olarak göstrerdim senin yapacagin 256 olarak göstermek bide böle dene bakalim nolcakElegance yazdı:parcalarin orjinal driver"larini kullan etkili oluyor özellikle ekran kartinin...
Gigabyte anakart sorun cikartiyo olabilir cünki dükkanda basima cok geliyor..