slm arkadaslar xpspeed i kurdum gercekten faydali bi program ve cok memnundum ancak bbi sorun verdi benim bilgisayara.daha önceleri rahatlikla oyun oynayabilirken xpspeed kurduktan sonra oyun sirasinda herhangi bir tusa basinca oyunu kapatiyor.yardimlarinizi bekliyorum . simdiden tesekkürler
normalde böyle bir soruna yol acmamasi gerekiyor , her oyunda bu sekilde yapiyorsa , bence kurulumu kaldirip ve C deki registry yedegini de geri alip birdaha oyun oynamayi deneyin.
arkadasim reg kaydini geri yüklerken uyari verecek tabi cünkü windows bazi reg kayitlarini kendi olusturuyor bildigim kadariyla. o sana sadece bazi regler olusmadi cünkü yerinde baskaregler var dio (sanirim)
tamam dostum iste onu diyorum. windows gerekli reg kayitlarini kendi giriyor. eger ayni reg kaydi yedektede varsa sana sadece bilgi maksatli söylüyor. hata falan diil (bence) ama konuyu velociraptor adminimize bi iletelim. belki yanlis düsünüyorumdur.
arkadasim tek tek istersen registry i elinle gir hem registry den biraz bilgi almis olursun ben öle yaptim mesela eger indirdigin xp speed in setup i kenarda duruyorsa tekrar kur makinene sonra masaüstünde xpspeed in simgesi varya ona iki kere tiklama sag yikla hedef bul de karsina reg dosyasi cikaracak ordan düzenle de reg dosyasina icerisindeki bilgilerin tam tersini yap derim elinle degistir ama dikkat et cökertme eger cökerse neden cöktügünü bilirsin her türlü format tacam demissin zaten o zaman problem cikmaz format atarsin eski haline gelir...kolay gelsin yerinde olsam biraz ugrasirim
ek bilgi olarakta norton Ghost 2003 kurarak yedekle bilgisayari. yani tüm programlari kurduktan sonra ghostla ama XP speedi kurmadan ghostla. daha sonra XP speedi kur. eger bir sorun olacak olursa 15 dk icinde windowsu bastan kurmus olursun. ben öle yaptim. cok rahatim :wink: eger yapamayacak olursan sana yardimci olurum ok?
simdi windowsu kuruyorsun format atip. gerekli programlari vs... kuruyorsun. en sonda norton ghost programini kurup makinani ghotluyorsun yani yedek aliyorsun.daha sonra bilgisayara birsey oldugunda 15 dk en fazla (sistemine bagli) geri yüklüyorsun. o ilk formattan sonra kurdugun programlar dahil geri yüklenms olacak