xpspeed sorunu

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
bahodilo
Bit
Bit

xpspeed sorunu

Mesaj gönderen bahodilo »

slm arkadaslar xpspeed i kurdum gercekten faydali bi program ve cok memnundum ancak bbi sorun verdi benim bilgisayara.daha önceleri rahatlikla oyun oynayabilirken xpspeed kurduktan sonra oyun sirasinda herhangi bir tusa basinca oyunu kapatiyor.yardimlarinizi bekliyorum . simdiden tesekkürler
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 7388 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

normalde böyle bir soruna yol acmamasi gerekiyor , her oyunda bu sekilde yapiyorsa , bence kurulumu kaldirip ve C deki registry yedegini de geri alip birdaha oyun oynamayi deneyin.
bahodilo
Bit
Bit

maalesef hocam denedim olmuyor zaten reg kaydini da geri almiyor anlayamadim valla yinede cok tesekkur ederim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 7388 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

peki güvenli kipte registry kaydini geri almayi denedinizmi =? (Pc acilirken F8 ile girin)
bahodilo
Bit
Bit

hocam az once guvenli kipte denedim dediginizi yine ayni uyariyi verdi
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

start up programlarini kapatip deneyin
sanirim onlardan biri cakisma yaratiyor
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

arkadasim reg kaydini geri yüklerken uyari verecek tabi cünkü windows bazi reg kayitlarini kendi olusturuyor bildigim kadariyla. o sana sadece bazi regler olusmadi cünkü yerinde baskaregler var dio (sanirim)
bahodilo
Bit
Bit

tam olarak sey dio'bazi anahtarlar sistem veya baska islemler tarafindan acilmis' yazio
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

tamam dostum iste onu diyorum. windows gerekli reg kayitlarini kendi giriyor. eger ayni reg kaydi yedektede varsa sana sadece bilgi maksatli söylüyor. hata falan diil (bence) ama konuyu velociraptor adminimize bi iletelim. belki yanlis düsünüyorumdur.
bahodilo
Bit
Bit

siz en iyisini bilirsiniz olmadi format aticaz artik
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

arkadasim tek tek istersen registry i elinle gir hem registry den biraz bilgi almis olursun ben öle yaptim mesela eger indirdigin xp speed in setup i kenarda duruyorsa tekrar kur makinene sonra masaüstünde xpspeed in simgesi varya ona iki kere tiklama sag yikla hedef bul de karsina reg dosyasi cikaracak ordan düzenle de reg dosyasina icerisindeki bilgilerin tam tersini yap derim elinle degistir ama dikkat et cökertme eger cökerse neden cöktügünü bilirsin her türlü format tacam demissin zaten o zaman problem cikmaz format atarsin eski haline gelir...kolay gelsin yerinde olsam biraz ugrasirim
bahodilo
Bit
Bit

ok hocam saol denicem bunu
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

ek bilgi olarakta norton Ghost 2003 kurarak yedekle bilgisayari. yani tüm programlari kurduktan sonra ghostla ama XP speedi kurmadan ghostla. daha sonra XP speedi kur. eger bir sorun olacak olursa 15 dk icinde windowsu bastan kurmus olursun. ben öle yaptim. cok rahatim :wink: eger yapamayacak olursan sana yardimci olurum ok?
bahodilo
Bit
Bit

hocam tam olarak anlayamadim biraz daha acarmsin
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

simdi windowsu kuruyorsun format atip. gerekli programlari vs... kuruyorsun. en sonda norton ghost programini kurup makinani ghotluyorsun yani yedek aliyorsun.daha sonra bilgisayara birsey oldugunda 15 dk en fazla (sistemine bagli) geri yüklüyorsun. o ilk formattan sonra kurdugun programlar dahil geri yüklenms olacak