İnternet bağlantım sürekli kopuyor

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
mayende
Byte3
Byte3

İnternet bağlantım sürekli kopuyor

Mesaj gönderen mayende »

arkadaslar bugün bütün gün boyunca internet baglantım 10-15dk aralarla kopmaya basladı. baglantı kopuyor 3-5 dk sonra tekrar geliyor. bilgisayardan oldugunu sanmıyorum evdeki diger bilgisayarda da aynı sey oluyor. modem'den midir acaba? ya da istanbul beylikdüzü civarlarında oturanlarda da aynı seyi yasıyorlar mı acaba?
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

dedigin gibide olabilir ben tlkm dibindeyim bende bile bazen baglantı olmuyor.

ama modemi kontrol et degistir dene baska birinde baska normal giren bir laptop dene neticeyi anlarsın
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen editci »

önce yakın çevrede böyle bir sorunla karsılasılıyor mu?
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

birkaç haftaya kadar bizim burdada durum aynıydı.fiberoptik kablolarda degisiklik yapıyorlarmıs.herhalde vaad edildigi gibi yüksekkkk çift basamaklı mbit hızlara cıkıyoruz.bu altyapı degisikligi bildigim kadarıyla beylikdüzü arkalarına kadar devam edilecekmis.
not:ben b.çekmece'de yasıyorum. çalısmalar ilk bizim mahalleden basladı.gercekten sinir bozucu yaklasık 3 hafta kesik baglantıyla nette dolasmaya çalıstım.herhalde sıra beylikdüzünde...
Kullanıcı avatarı
mayende
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen mayende »

modemi de degistirp denedim ise yaramadı. sanırım buralardaki teknik altyapı bakım çalısmalarından olsa gerek. ancak gerçekten sinir bozucu. bilgilendirme için tesekkürler.
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

tlkm u ara ordaki hizmet hakında bilgi al.Arıza varsa arıza bildirimi yap birde istersen?
4440375 di sanırım adsl