dostum tavsiyem k-lite mega codec+vlc player.mükemmel bir ikili olusturuyorlar.tavsiye ediyorum bir dene.vlc'nin oynatamadıgı durumlarda codec içindeki mplyer classic ayarlarından tüm formatları secersen sorunsuz her tür videoyu,filmi çalıstırabilirsin :wink:odin yazdı:gom dahil hepsini denedim ustalar kmp player kadar harikasına rastlamadım bayagı asmıs kendini ben çok memnunum benim tercihim son tercihim simdilik
Gom mu VLC playermi
- dnzbzkn
- Megabyte2
- nuri baba
- Kıdemli üye
dostum tesekkürler o codec zaten var kmp player hdtv olsun daha bir çok özellik barıdırıyor ben vlcden daha çok bundan memnun kaldım o yüzden seçimim simdilik bu dedimdnzbzkn yazdı:dostum tavsiyem k-lite mega codec+vlc player.mükemmel bir ikili olusturuyorlar.tavsiye ediyorum bir dene.vlc'nin oynatamadıgı durumlarda codec içindeki mplyer classic ayarlarından tüm formatları secersen sorunsuz her tür videoyu,filmi çalıstırabilirsin :wink:odin yazdı:gom dahil hepsini denedim ustalar kmp player kadar harikasına rastlamadım bayagı asmıs kendini ben çok memnunum benim tercihim son tercihim simdilik