Gom mu VLC playermi

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

odin yazdı:gom dahil hepsini denedim ustalar kmp player kadar harikasına rastlamadım bayagı asmıs kendini ben çok memnunum benim tercihim son tercihim simdilik
dostum tavsiyem k-lite mega codec+vlc player.mükemmel bir ikili olusturuyorlar.tavsiye ediyorum bir dene.vlc'nin oynatamadıgı durumlarda codec içindeki mplyer classic ayarlarından tüm formatları secersen sorunsuz her tür videoyu,filmi çalıstırabilirsin :wink:
Kullanıcı avatarı
nuri baba
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen nuri baba »

dnzbzkn yazdı:
odin yazdı:gom dahil hepsini denedim ustalar kmp player kadar harikasına rastlamadım bayagı asmıs kendini ben çok memnunum benim tercihim son tercihim simdilik
dostum tavsiyem k-lite mega codec+vlc player.mükemmel bir ikili olusturuyorlar.tavsiye ediyorum bir dene.vlc'nin oynatamadıgı durumlarda codec içindeki mplyer classic ayarlarından tüm formatları secersen sorunsuz her tür videoyu,filmi çalıstırabilirsin :wink:
dostum tesekkürler o codec zaten var kmp player hdtv olsun daha bir çok özellik barıdırıyor ben vlcden daha çok bundan memnun kaldım o yüzden seçimim simdilik bu dedim
gülenyüz
Bit
Bit

Mesaj gönderen gülenyüz »

km player veya su anda yeni olan sm player derim her ikisindende iyi
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen tasiyici »

skinsizde kullanıyorum ben ikiside portable onda açmazsa digerini deniyorum