Bellek Read olamadi hatasi
- Erdeala
- Byte3
- Laneth
- Gigabyte1
-
- Petabyte4
- jackPot
- Kilobyte2
bir de söyle bir cözüm war internette :
alintidir
Kod: Tümünü seç
sorunun kaynagi ne ramlarle ilgili nede explorer ile buyuk bir ihtimal ile;
Veri Yurutme Engellemesi (DEP) 'den kaynaklaniyor. Windows Xp service pack2 yuklu makinalarda DEP aciksa kontrol etmelisin. DEP;
Windows ve diger programlar tarafından kullanılması gereken bellek konumlarından zararlı kodlar çalıstırarak (yürüterek) hasar olusturabilecek virüs ve diger güvenlik tehditlerine karsı bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olur.
Sanirim virus yada harhangi bir seyden programi engelliyor DEP ve hata verdiriyor..
+
bilgisayarim a sag click / ozellikler e gir.
gelismis e gel ordan da performans 'dan ayarlar a gir.
ordan veri yurutmesi engellemesi (dep) i gorceksin. Normal de windows tarafindan 1.secenek aktif olmali.
sen de 2.secenegi secerek explorer.exe yi ekleyebilirsin.
- Erdeala
- Byte3
Dediklerini yaptım yıne sonuç alamadım hata devam :SjackPot yazdı:bir de söyle bir cözüm war internette :alintidirKod: Tümünü seç
sorunun kaynagi ne ramlarle ilgili nede explorer ile buyuk bir ihtimal ile; Veri Yurutme Engellemesi (DEP) 'den kaynaklaniyor. Windows Xp service pack2 yuklu makinalarda DEP aciksa kontrol etmelisin. DEP; Windows ve diger programlar tarafından kullanılması gereken bellek konumlarından zararlı kodlar çalıstırarak (yürüterek) hasar olusturabilecek virüs ve diger güvenlik tehditlerine karsı bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olur. Sanirim virus yada harhangi bir seyden programi engelliyor DEP ve hata verdiriyor.. + bilgisayarim a sag click / ozellikler e gir. gelismis e gel ordan da performans 'dan ayarlar a gir. ordan veri yurutmesi engellemesi (dep) i gorceksin. Normal de windows tarafindan 1.secenek aktif olmali. sen de 2.secenegi secerek explorer.exe yi ekleyebilirsin.
- jackPot
- Kilobyte2
- Erdeala
- Byte3
-
- Petabyte4
@erdeala hiç bir program çalısmaz oldu.onarmakla ugrasacagıma format atmak daha kolay benim için.jackPot yazdı:zamaninda bende de oluyordu hata. tawsiyem we en güzeli opera yada firefox kullanman. ie`de bu hatayi almaktan bikmistim, format attim. bi süre rahat ettim. ama arada yine hata weriyordu. firefox ve operayi kullanirken almadim daha böyle bir hata
@jackPot ben devamlı opera kullanıyorum.. :!: