velociraptor yazdı:eger format atacaksaniz , format sirasinda dizinlerin hepsini silin ve sonra yeniden olusturup formatlayin , tek partition haline gelecektir
Sayın filozofum bende öyle düsünerek format yaptım ayrı ayrı ama bakalım sistemi yükleyince nasıl olacak tesekkür ediyorum
ayri ayri format yapma deyiminden sizin partitionlari silmediginiz sonucunu cikardim ki o sekilde tek partition yapamazssiniz , her partitionu silmeniz gerekiyordu
2 fiziksel diski tek disk kullanmak için emin olmamakla birlikde windows kurulumu sırasında f6 ile raid sürücü kuruyorsun ve 2 ayrı fiziksel sürücüyü tek fiziksel sürücü olarak kullanıyorsun sanırım
mayhemious yazdı:abi seheryelinin 2 ayrı harddiski birlestirmeden kastı 2 fiziksel disk i tek disk olarak kullanmak mı yoksa 2 partitionı tek partition yapmak mı?
aynen öyle ikisini birlestirmek istiyorum aldıgımde Vista idi çocuklar begenmedi tekrar XP Prof- a çevirdik ama aldıgımızda ayrıidi ikisinide ayrı ayrı sildim yani format attım ama birlestiremedim tekrar TR programla deneyecegim