Karşınızda Windows XP Service Pack 3

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Karşınızda Windows XP Service Pack 3

Mesaj gönderen dnzbzkn »

Windows XP SP3 çıktı!
İngilizce Windows XP mi kullanıyorsunuz? O zaman artık Service Pack 3'ü yükleyebilirsiniz!

İngilizce Windows XP kullanıcıları için Windows XP Service Pack 3 (SP3) çıktı.

Kod: Tümünü seç

http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/svpk/2008/04/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_c81472f7eeea2eca421e116cd4c03e2300ebfde4.exe
Ayrıntılar
Windows XP SP3 boyut olarak tam 320 MB. SP2'nin yayımlandıgından beri arada kalan tüm güncellemeleri ve ekstra bazı eklentileri içeriyor. Yeni özelliklerden ilk göze çarpanlar kurumsal aglara girisi kısıtlayan SP3 Network Access Protection (NAP) ve Microsoft Management Console uygulamasının 3.0 güncellemesi. Windows Installer uygulaması da 3.1 v2 sürümüne güncellenmis.
SP3 yüklenen Windows XP'ler aynı zamanda aglarda Windows Vista ve Server 2008 yüklü sistemlerle daha rahat iletisim kurabiliyorlar.

KAYNAK:chip
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

29 u olmadı daha bu ne hız tr si 5 mayısda çok var daha:S
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12465 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

indiriyorum kurup deneyecegim , bundan önceki piyasaya cikanlari da indirip kurdum
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

velociraptor yazdı:indiriyorum kurup deneyecegim , bundan önceki piyasaya cikanlari da indirip kurdum
ben indirdim bile simdi hazırlanıyorudm ing bir sistem kurup bunu üstüne kurmaya ve trlesitrmeye oluyor ama bende ki viruslerden dolayı rahat edemiyecegim...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Resim
sistemimde ik gözlemledigim : acilista antivirüs (NOD32) askida kaliyor ve bir müddet bekliyordu bu askida kalma isi bu paket ile sona erdi , ayrica kurulumdan sonra :
C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$ klasörünü silerek 400 MB lik bir yer kazanabilirsiniz (bu klasörü silerek SP3 ü uninstall etme sansimizi da silmis oluyoruz ama ben zaaten uninstall etmek istemem) :)
Kullanıcı avatarı
rotasmmm
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen rotasmmm »

Microsoft, tarihinin en uzun gelistirme ve beta test süreçlerinden birini geçiren Windows XP SP3'ün yayın tarihinde bir son dakika hatası yakalayıp, sürüm tarihini öteledi.

Windows XP SP3 geçen hafta torrentlere düsmüstü ve dün de yayınlanması planlanıyordu; aslında SP3'ün oldugu yere çıkan baglantılar bile var, yani indirilebiliyor. Diger taraftan tüm bu gelistirme ve test sürecinin sonunda Microsoft bir hata bulup SP3'ü simdilik yayından çekme kararı aldı.

Görünüse göre sorun Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) ile Windows XP SP3'ün bir uyumsuzlugundan kaynaklanıyor. Bu nedenle Microsoft önce SP3'ün planlanan yayın tarihini ileri atmak, sonra da RMS kullananlar için otomatik güncellemeye bir filtre koymaya karar vermis. Yani kullanıcıların geneli hala SP3'ü elle yükleyebilir. RMS'le isiniz varsa yüklememeniz tavsiye ediliyor, ayrıca bu etkilenebilecek kullanıcılardan simdiye kadar yüklemis olanlar varsa Microsoft müsteri hizmetleriyle baglantı kurmaları da salık verilmis. Aynı sey Windows Vista SP1 için de geçerli.

Microsoft RMS sorununu gidermek için bir yama üzerinde çalısıyor. Bu yama hazır olana kadar RMS kullanıcılarının otomatik güncellemeyle Service Pack 3'ü (ve tabii Vista SP1'i) indirmelerinin önüne geçecek bir süzgeç devreye sokulacak. Süzgeçle birlikte otomatik indirmeye verilecek servis paketleri muhtemelen RMS yamasının yayınlanmasıyla birlikte diger kullanıcılara da açılacak.

Not: pclabs'den alıntıdır..
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen tasiyici »

tr çıkınca eski xp siilp bunu yüklesek daha iyi acaba admınlerime ve modlarıam soruyoorum
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

eski Xp yi neden siliyorsun anlamadim , tr si cikinca üstüne yüklersin
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen tasiyici »

üstüne yüklendigini bilmiyordum ögrendim iyi oldu üstad
Kullanıcı avatarı
Mc'Murat
Bit
Bit

Mesaj gönderen Mc'Murat »

ohhh ohhh güzel oldu
home mu peki ??
Kullanıcı avatarı
Erdeala
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen Erdeala »

açıkcası dün bir bugün iki ama ben yinede sorayım acaba bir sorun bir tereddut yasayan oldumu kurarken..? veya kurduktan sonra :) velociraptor oncelikle Xpspeed'ın yaratıcısı sen olarak sana soruyorum... bir etkilesim varmı?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

kurdum kullaniyorum herhangi bir fark göremedim , ama güvenlik ayri hiz ayri , eminimki stabilitesi artmistir ;)
Kullanıcı avatarı
Erdeala
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen Erdeala »

türkçesi cıkana kadar bekleyecegim..
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Resim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

5.1.2600.5512 Tüm dünyada cikartilmis son XP sp3 yamasidir , ve Beta degildir , ister Türkcesinde duyrulmus olsun isterse duyrulmamis olsun bu beta olmayan son SP3 tür