5. çözüm frekansı programı 24.05.2008 tarihinde.
katılmak isteyen arkadaslar katılacagına dair bilgi verebilir mi?admin, mod veya üyeler için geçerlidir.
beni her hafta yaz eyüp abi bir aksilik olursa sana pm atarım insallah bu hafta baglantı aksilik yaratmaz tarkan abiyede mikrofon gönderildimi acaba onun yorumlarınıda bekliyoruz
arkadaslar programa neden bu kadar ilgisiz kalıyoruz. önemli degil ama bizim diger forumlardan ayrılmamız için bütün hatlardan yüklenmemiz gerekiyor. bu forum bu zamana kadar ne zorluklarla buralara geldi. buradan sonra böyle rahata verip diger bazı forumların seviyesine inmeleyelim.
sadece bir hatırlatma.
radyo programında bizleri program boyunca canlı yayında yalnız bırakmayan uçs abime, yayın arkasından gelen soruları yanıtlayan aykut, silenceman, tasıyıcı ve Daddy_Cool'a tesekkür ederim.
En son editci tarafından 25 May 2008, 01:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
abim evleniyor :D ev düzenliyoruz :D 2 hafta önce oldugu gibi ben bu hafta da dinleyemedim..ama eminim her zamanki gibi mükemmel bir program olmustur....diyorum ya: keske Türkiye çapında bir kanal olsaydı..
editci yazdı:radyo programında bizleri program boyunca canlı yayında yalnız bırakmayan uçs abime, yayın arkasından gelen soruları yanıtlayan aykut, silenceman, tasıyıcı ve Daddy_Cool'a tesekkür ederim.
Bende Tesekkür ederim...
Yayının yarısında ayrılmak zorunda kaldım.Acill bir isim çıkmıstı.Sonuna kadar sizlerle kalmayı çok isterdim.
Haftaya ins bastan sona sizlerle birlikte olmaya çalısacagım.!!!