Formatta Pc ye takılı hiç bir hard disk bulunamadı
- dnzbzkn
- Megabyte2
Formatta Pc ye takılı hiç bir hard disk bulunamadı
laptop yada sata hdd li bir bilgisayara format atarken size bilgisayarınızda takılı hiç bir hard disk bulunamadı diye hata verir.oysaki bilgisayarınıza baglı sata hard disk mevcut.sata driveri mevcut xp cd nizin için de olmadıgı için sata hdd yi windows göremiyor.(bu is bana biraz saçma geliyor ama neyse)
simdi çözüm üç çesit.ister sata hdd nize ait driverleri monte edilmis kendinize has bir cd hazırlayın.(bence uzun is ugrasmayın)
yada kurulum esnasında f6 ya basın mevcut hdd nizin sata driverini yükleyin(digerine göre kolay)
en kolayı olan bios dan sata enable yazan yeri disable yapın.kurulum bittikden sonra enable yapın(Çok kolay)
kolay gelsin...
KAYNAK:amege2'ye tesekkürler...
simdi çözüm üç çesit.ister sata hdd nize ait driverleri monte edilmis kendinize has bir cd hazırlayın.(bence uzun is ugrasmayın)
yada kurulum esnasında f6 ya basın mevcut hdd nizin sata driverini yükleyin(digerine göre kolay)
en kolayı olan bios dan sata enable yazan yeri disable yapın.kurulum bittikden sonra enable yapın(Çok kolay)
kolay gelsin...
KAYNAK:amege2'ye tesekkürler...
En son dnzbzkn tarafından 22 Nis 2008, 14:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- mayhemious
- Kilobyte4
- mayhemious
- Kilobyte4
bazı "PAYLAsIMCI" paylasamayanlar bizimle ugrasacaklarına "PAYLAs"maya devam etseler inanın daha çok gelisiriz ülke olarak. o paylasamayan "PAYLAsIM"cılar bizlerin onlara gösterdigi saygı ve iyi niyeti farketseler sasardım zaten. adamlar alısmıslar diger forumlardan BANlanmaya burada ahkam kesiyorlar
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12426 kez
hepsi forumda verilmisti , yinede sagol , fakat su bios tan iptal etmeyi bir laptopta deneyen varmi , yoksa bir denesin bakalim ise yariyormu yaramiyormu , ben 3 laptop üzerinde de beceremedim (kendi beceriksizligim varsayim) siz dener ve basarirsaniz burada resimli verin , sonrada ben benim denediklerimin bioslarini resimlerim
viewtopic.php?t=23728
viewtopic.php?t=456
viewtopic.php?t=6451
viewtopic.php?t=1818
viewtopic.php?t=833
viewtopic.php?t=23728
viewtopic.php?t=456
viewtopic.php?t=6451
viewtopic.php?t=1818
viewtopic.php?t=833
- velociraptor
- Yottabyte4