MSN de Rar dosyası halinde vürüs gibi yardım lütfen

Msn, Icq, Skype... konularında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
seheryeli
Megabyte3
Megabyte3

MSN de Rar dosyası halinde vürüs gibi yardım lütfen

Mesaj gönderen seheryeli »

Selam arkadaslar tanıdıgım birisi tarafından o kapalı oldugu halde sürekli Rar halinde dosya geliyor nasıl oluyor bu sanki otomatige baglanmıs gibi virüs deyil birkeresinde kabul edip açtım
monitörü karman çorman birseyler yapıyor iste nasıl iptal edebilirim onu engelleme yaptıgım zaman MSN dede konusamaz deyilmi yardım lütfen assagıda bakın saygılar.

Resim
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen abraxas07 »

Filiz i sil ve engelle....
Kullanıcı avatarı
seheryeli
Megabyte3
Megabyte3

Cevap

Mesaj gönderen seheryeli »

abraxas07 yazdı:Filiz i sil ve engelle....

Yarbayım onu bende biliyorum baska çözüm arıyorum ben silemem çünki çok yakınım aklısıra alay ediyor benimle bu gün o yarınsa tanımadıgım biryerden gelebilir ben nasıl baska bir çözüm bulabilirim acaba diyorum tesekkür ederim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12511 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

msn konusu en yabanci oldugum konudur fakat sunu diyebilirim ki , bu filiz in Pc sinden kaynaklanan bir durum , muhtemelen msn ine bir virüs bulasmis veya bir saka programi kendini kurmus , ve otomatik olarak kendini kisi listesindekilere yolluyor , kisacasi sizin Pcnizde yapabileceginiz pek fazla birsey yok (cözümü olan varsa ve paylasirsa memnun olurum)
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen abraxas07 »

Forumumuzda MSN virüslerini silmek için programlar var..Elbetteki ilk tavsiyem bir sakaydı, lütfen mazur görün. Admin in dedigi gibi Filiz in makinasındaki bir virüsden kaynaklanıyor, sizde henüz bir sorun yok bence...
Daha öncede aynı sistemle 'bak yeni fotograflarım' diye kendini yayıyordu bu virüs...
Sevgiler...