Selam arkadaslar tanıdıgım birisi tarafından o kapalı oldugu halde sürekli Rar halinde dosya geliyor nasıl oluyor bu sanki otomatige baglanmıs gibi virüs deyil birkeresinde kabul edip açtım
monitörü karman çorman birseyler yapıyor iste nasıl iptal edebilirim onu engelleme yaptıgım zaman MSN dede konusamaz deyilmi yardım lütfen assagıda bakın saygılar.
Yarbayım onu bende biliyorum baska çözüm arıyorum ben silemem çünki çok yakınım aklısıra alay ediyor benimle bu gün o yarınsa tanımadıgım biryerden gelebilir ben nasıl baska bir çözüm bulabilirim acaba diyorum tesekkür ederim
msn konusu en yabanci oldugum konudur fakat sunu diyebilirim ki , bu filiz in Pc sinden kaynaklanan bir durum , muhtemelen msn ine bir virüs bulasmis veya bir saka programi kendini kurmus , ve otomatik olarak kendini kisi listesindekilere yolluyor , kisacasi sizin Pcnizde yapabileceginiz pek fazla birsey yok (cözümü olan varsa ve paylasirsa memnun olurum)
Forumumuzda MSN virüslerini silmek için programlar var..Elbetteki ilk tavsiyem bir sakaydı, lütfen mazur görün. Admin in dedigi gibi Filiz in makinasındaki bir virüsden kaynaklanıyor, sizde henüz bir sorun yok bence...
Daha öncede aynı sistemle 'bak yeni fotograflarım' diye kendini yayıyordu bu virüs...
Sevgiler...