internette sorun var

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2

internette sorun var

Mesaj gönderen Alesta »

bilgisayara iki defa format cektim. ilk formatta exe dosyalarini görmedi. yani format sonrasi kurmam gereken programlari kuramadim. yeniden format cektim. bu sefer sistemde her sey normal gözüküyor ama internette sorun var.

ip nosu almis, anormal bi durum görünmüyor ayarlarda. fakat ne antivirüs güncellemesinde, ne de ie ile herhangi bi sayfaya girmek istedigimde hic bi tepki vermiyor. güncellemeyi yapar veya sayfaya girer gibi görünüyor. ama bekle bekle hic bisi yok. yani internet yok gibi hareket ediyor.

sorun ne olabilir?

tesekkürler.
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

arkadasim,bana senin donanimda sorun var gibi geldi,durduk yere bu tip sacmalamalari islemci iyi sogumuyorsa yapar,fanlari ve islemci sogutucu plaka aralarini temizle+xp cd si bozuk olabilir bazi dosyalar yüklenmeyebilir....
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

ewet metinx arkadasimiz dogru söylüyo bence. ya donanimla ilgili bir sorun var ya da Xp CD si bozuk! ikisinden biri bence
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen Alesta »

xp cd sinin bozuk olma ihtimali sifir gibi bisi. ama donanim olabilir belki. bi kontrol edim.

tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 3460 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

ilk önerim girmek istediginiz bir siteye ping cekin bakalim ping aliyormu , eger aliyorsa internette bir sorun yoktur , sorun isletim sistemi bilesenlerindedir ping nasil cekilir asagida, sondan bir önceki yazi:
viewtopic.php?t=3209
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Alesta yazdı:xp cd sinin bozuk olma ihtimali sifir gibi bisi. ama donanim olabilir belki. bi kontrol edim.

tesekkürler.
walla senin sorunun cok degisik birsey sevgili Adminimizin dedigi gibi yap! eger olmazsa yine arkadasindan biryerden calisir vaziyette Bir XP al.ve pc ye format atarken tam format at. ondan sonra pc ye hicbir program yüklemeden internete baglanmayi dene bakalim veya diskin C ve de olarak ikiye bölükse D ye virus trojan gibi girmis bisey desem bence böle birsey o da olamiyacagina göre sen yine en iyisi Baska bir calisan xp CD si ile Xp yi yine kur tabi eger edminimizin dedigi yönten ile vs birseyler cikaramazsan!