Sitede yedek almak.

Web tasarım, Web Programlama ve script dilleri konuları buraya
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Sitede yedek almak.

Mesaj gönderen N2O »

Arkadaslar sitemde yedek almak istiyorum bu tür seçenekler çok var. deniyorum dakat olmuyor. hem sitenin kontrol panelinden denedim hamde hostingin kontrol panelinden fakat olmadı. Cpanel kullanıyorum bunu nasıl halledebilirim?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12511 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

databanki yedekleyeceksin sanirim , bunun genellikle 2 yolu vardir , ya kurdugun forumun admin panelinden yada C panelden alabilirsin , olmuyor derken biraz daha ac istersen
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

evet abi kurdugum sitenin panelinden seçenekleri hallediyorum. yedekle tusuna bastıgımda hiçbirsey olmuyor sayfa yenileniyor. dosya kaydedildi fln diyor kaydettigi yerde hiçbirsey olmuyor. Cpanel den olanınıda bilmiyorum açıkçası...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12511 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

yedek alma sekilleri:
1.
C panelde backup adinda bir ikon varsa ona tikla sonrasinda Download a MySQL Database Backup e tiklayip sadece Mysql yedegini alabilirsin yada Full backup yapabilirsin
2.
phpmyadmin e tiklayip acilan sayfada databank ismine iklayip Phpmyadmindeki export butonuna basip yine dipteki go butonu ile sadece Mysql yedegi alabilirsin , sonrasinda ftp den dosayalari yedekleyebilirsin , böylece yine komple yedek almis olursun
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

anladım hocam çok tesekkürler