Sitede yedek almak.
- N2O
- Megabyte2
Sitede yedek almak.
Arkadaslar sitemde yedek almak istiyorum bu tür seçenekler çok var. deniyorum dakat olmuyor. hem sitenin kontrol panelinden denedim hamde hostingin kontrol panelinden fakat olmadı. Cpanel kullanıyorum bunu nasıl halledebilirim?
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12511 kez
- N2O
- Megabyte2
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12511 kez
yedek alma sekilleri:
1.
C panelde backup adinda bir ikon varsa ona tikla sonrasinda Download a MySQL Database Backup e tiklayip sadece Mysql yedegini alabilirsin yada Full backup yapabilirsin
2.
phpmyadmin e tiklayip acilan sayfada databank ismine iklayip Phpmyadmindeki export butonuna basip yine dipteki go butonu ile sadece Mysql yedegi alabilirsin , sonrasinda ftp den dosayalari yedekleyebilirsin , böylece yine komple yedek almis olursun
1.
C panelde backup adinda bir ikon varsa ona tikla sonrasinda Download a MySQL Database Backup e tiklayip sadece Mysql yedegini alabilirsin yada Full backup yapabilirsin
2.
phpmyadmin e tiklayip acilan sayfada databank ismine iklayip Phpmyadmindeki export butonuna basip yine dipteki go butonu ile sadece Mysql yedegi alabilirsin , sonrasinda ftp den dosayalari yedekleyebilirsin , böylece yine komple yedek almis olursun