blutooth ile pc ye veri gönderiyorum ama pc den telefona veri atamıyorum. hangi baglantı ayarlarını yanlıs yapıyorum acaba. ilk kurdugumda bir kez olmustu ama nasıl oldugunu hatırlamıyorum.
konu hakkında fikri olan var mı acaba?
buna benzer bi bluetooth kullanmistim ama tam hatirlamiyorum. telefonu secince o yörüngeden, yukarida bazi simgelerin rengi degisiodu yanilmiyorsam. sonra da dosya seklindeki ikona tiklayinca atiliodu sanirsam. ama emin diilim..
jackPot yazdı:telefonu secince o yörüngeden, yukarida bazi simgelerin rengi degisiodu yanilmiyorsam. sonra da dosya seklindeki ikona tiklayinca atiliodu sanirsam. ..
evet yukarıdaki simgelerin renkleri dgeismesi lazım. bir kez olmustu fakat nasıl olmustu bilmiyorum. kaldırıp yeniden kurdum olmadı.
telefondaki bluetooth aygıtının açık olması yeterli degil.bu sekilde sadece aygıtlar birbirini görür.tlf nun bluetooth ayarlarından veri trafigine de açık olması lazım . yine olmazsa (yanılmıyorsam) telefon bayiilerinde bir yükleme yada bir ayar yapılıyordu.
walla abim 2 yil oldu kullanmayali, dediim gibi tam hatirlayamiyorum. acaba yörüngedeki tlfon simgesine cift tiklayip yada sag tiklayip bi islem yapiliomu. öyle dene bi, bakalim nolcak. ben yapiodum we hic sorun yoktu
bu programdasorun vardı sanırım çogu insan veri alıs verisinde sorun yasıyordu...bundan dolayı pek kullanıslı bir program degil...ama yükledigine göre söyle anlatmaya çalısayım...orada üst tarafta simgeler varya aktiflesmesi lazım telefona tıklattıgın zaman aktiflestiginde en bastaki simgeyi seç sana bir sey sormsı lazım ona evet de gönderim seçenekleri açılacaktır..ondan sonra telefona çift tıkladıgında otomatik göndermeye baslayacaktır..aynı zamanda bence bu programı kullanma nokia pc suit i kullansan daha iyi olur kablo baglantısı yerine bluetooth baglantısını kullan diyeceksin o kadar...
verdigin resimde ıkı telfonu algılıyor kı pc den telefona yolayabılıyorsan tersıde olur sorun yok gondermek ıstedıgın telefonu sec yukardakı ıkonlardan 3. sunu tıkla telfondan onay ver telfonundakı hersey orda ordan kopyalayabılırsın telfonun modelıne baglı. program hata verıyorsa programı kaldır baska bır dılle kur oyle dene sorunolacagını tahmın etmıyorum