stetim sis. vista home basic , pc. alındıgında ben yoktum geldigimde masa üstü arkaplanının sadece renk oldugunu gördüm herhangi bir resmi arka plan yapmak istedigimde hiç bisiy degismiyor istedigim rengi arka plan yapabiliyorum ama istedigim resmi arkaplan yapamıyorum herhangi 1 internet sitesinden bir resmi arkaplan yap dedigimde oluyor ama oda pc. kapanınca yine aynı oluyor. fakat bilgisayarın içindeki bir resmi arkaplan yapamıyorum.... tema yükledigim zaman norman yukledigim temanın arkaplan resmi çıkıyor ama yine degistiremiyorum .... temayı kaldırdım .... hala arkaplan resmini degistiremiyotum herseyi denedim görüntü ayarları vesaire........ kısacası pcye format atmaktanbaska bildigim herseyi denedim ama sonuç 0..
Cevap:
ingilizce
1. Click Start
2. Click Run
3. Type: regedit
4. Navigate to the following registry entry: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System
"Wallpaper"=SZ:C:\WINDOWS\desktop.html (yours might be slightly different)
5. Click one time on the entry
6. Push Delete on the keyboard
7. Click Yes
8. Close the Registry editor
Türkçesi
1.Baslat
2.Çalıstır
3.Regedit yaz
4.HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Policies\System
Bölümüne git
5."Wallpaper"=SZ:C:\WINDOWS\desktop.html girisine bir kez tıkla (farklı seyler yazabilir)
6.Delete tusuna bas
7.Registry Editörünü kapat
simdi degistirmeyi dene
Kaynak:
Kod: Tümünü seç
http://www.helpmerick.com/solution_computer_cant_change_desktop_wallpaper_background.htm