Bu hatanın nerden kaynaklandıgı neden oldugunu anlayamadım.Nasıl düzeltecegimi arastırıyorum bu program daha önce açıyordu.Bir sistem dosyasında mı nede hata var nasıl çözümleyebilir hatanın çözümüne ulasabilirim.Bu nedir daha dogrusu??
Çok fazla pc ile ugrasıyorum lütfen yardım
Tesekkürler
1) In Internet Explorer, select Tools -> Options
2) Internet Options dialog, tan Advanced tab a gecelim
3) asagidakilerden her ikisinin de isaretli oldugundan emin olalim:
X Disable Script Debugging (Internet Explorer)
X Disable Script Debugging (Other)
Cözüm 2
* Bilgisayarim / Properties. i sag tiklayalim
* Advanced Tab ina tiklayalim
* Performance > Settings diyelim
* Data Excecution Prevention tab ina tiklayalim
* Turn on DEP for essential Windows programs and services only e tiklayayalim
* Windows u yeniden baslatalim
aramalarda baktımda çogu kimse bu hatadan bir sekilde nasibini almıs.. neymis bu yavv .onu bunu bilmemde sistemi yeniden kurmak böyle insanı sinir eden hataların yanında hiç kalıyor.
programı yeniden kurdum gene aynı sorun codecler biraz fazla ama codecler bu ticari programın bir alakası oldugunu sanmıyorum.Çünkü codecle ilgili bir program degil fatura ve girdileri islemeye yarayan borlandla yazılmıs bir programdır.
Onun haricinde bölgesel ayarlamalarda sorun olabilir diye düsünüyorum ama nasıl bilemiyorum.Sorunu arastırdıkça çözemedigim anlamadıgım yerleri sorarım.Çıkamazsam sorunun içinden yeniden xp isletim sistemini gözden geçirmeliyim.
sen bir sil hele codecleri yine konusalim , o codecler öyle alakasiz programlarda öyle hatalara neden oluyor duysan sasarsin (bellek read olamadi hatasi tamamiyla bu salak codec lerin isi), haa sildin codecleri yine calismadi , ozaman bu programda birsey var demektir
codecleri silersem bu sefer skystar 2 kartı iyi çalısmaz.Filtre ve yayın kalitesini ordan alıyor kendi kodec i sildim ama son yükledigim cyberling inter video onlardan kaynaklanabilir ama diger programlarda niye yapmıyor bunu onu anlamıs degilim yenidende kurdum programı gene aynı hata baska pc çalısıyor sanırım bilgisayarları isleyislerine islemlerine göre ayırmalıyım.Yada xp isletim sistemini mi onarmalıyım reglerde mi sorun var bunu nasıl gideririm bilmiyorum