adsl hizi nasil arttirilir?
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
adsl hizi nasil arttirilir?
Windows Xp nedendir hic bilmem ADSL hizinin sadece %80 nini kullaniyor. geriye kalani ise kullanilmiyor. İste bu %20 lik kismi aktif hale getirerek internetinizi daha da hizlandirabilirsiniz. Büyük boyutlu downloadlarda cok ise yariyo
islem söyle yapiliyo:
1. adim: Baslat->calistir->gpedit.msc yazilir ve enter a basilir
2. adim: Bilgisayar Yapilandirmasi->Yönetim sablonlari->Ag->Qos Paket Zamanlayicisi->Ayrilabilir Bant Genisligini Sinirla secilir.
3. adim: Acilan pencereden etkin secenegi secilip sinir %0 yapilir.
4. adim: simdide uygula ve tamam a bastiktan sonra,ADSL hizinizin tamamini kullanmaya baslayabilirsiniz.
islem söyle yapiliyo:
1. adim: Baslat->calistir->gpedit.msc yazilir ve enter a basilir
2. adim: Bilgisayar Yapilandirmasi->Yönetim sablonlari->Ag->Qos Paket Zamanlayicisi->Ayrilabilir Bant Genisligini Sinirla secilir.
3. adim: Acilan pencereden etkin secenegi secilip sinir %0 yapilir.
4. adim: simdide uygula ve tamam a bastiktan sonra,ADSL hizinizin tamamini kullanmaya baslayabilirsiniz.
- drog_1
- Megabyte3
Buna ben de karisayim da tam olsun :D
buyurun bir program:
DSL Speed 3.5
DSL Speed 3.5 (1.4 MB)
WinRAR password: www.zdal.com
buyurun bir program:
DSL Speed 3.5
DSL Speed 3.5 (1.4 MB)
WinRAR password: www.zdal.com
hayir xpspeed de yüklü oldugunu sanmiyorum bu ayari xpspeed yükledikten sonra daha sonra elle yapmistim.ucs yazdı:simdi kontrol ettim,sinir 0 gözüküyor.Bu ayari elle yapmadim.xp speed v8 yüklü.. :DSamatya yazdı:Bu Xp speed de var mi ya da olacakmiü
(Sanirim kalan %20nin uploadla bir ilgisi yoktur)
saygilar
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9357 kez
yazilanlarin birkismi dogru birkismi yanlis :
1. Bu ayar sadece yamasiz Xp ler icin gecerli (sanirim Sp1 yada Sp2 yamasi , tam hatirlamiyorum bu ayar default 0 olarak geliyor)
2. Bu ayar xpsped in kacinci versiyonundan beri var asagidaki linkteki 27. madeye bakarsaniz anlarsiniz:
http://people.freenet.de/xpspeed/data/registry.htm
1. Bu ayar sadece yamasiz Xp ler icin gecerli (sanirim Sp1 yada Sp2 yamasi , tam hatirlamiyorum bu ayar default 0 olarak geliyor)
2. Bu ayar xpsped in kacinci versiyonundan beri var asagidaki linkteki 27. madeye bakarsaniz anlarsiniz:
http://people.freenet.de/xpspeed/data/registry.htm
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9357 kez
Xpspeed in v8 veya 9 dan sonra bu ayar sp1 ile otomatik 0 geliyor diye gerekli registry kaydini cikarmistim fakat kendi sistemim Sp3 ve az önce kontrol ettim ayarsiz halde , oysaki default olarak bant genisliginin %20 sini ayiriyor kaniti asagidaki yazi
Default olarak , disable halde yada düzenlenmemis olsa bile bant genisliginin %20 sini kullanamiyoruz , eski versiondan gerekli kayitlar yeniden eklenip yeni versiona ilave edilecekltir
Default olarak , disable halde yada düzenlenmemis olsa bile bant genisliginin %20 sini kullanamiyoruz , eski versiondan gerekli kayitlar yeniden eklenip yeni versiona ilave edilecekltir
- daddy_cool
- Megabyte3