Disket Sürücüsü....

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Disket Sürücüsü....

Mesaj gönderen Quarentina »

Arkadaslar biraz komik gelebilir ama o gece biraz kafam iyidi hafıza kartını benim kasada özel bi giris yeri yaptırdım özel derken yani her kasada olmayan önde usb girisleri ve hafıza kartı girisi yukarsındada disket giris yeri var simdi ben bu hafıza kartını yerine girdim derken ynlslıkla disket yerine girdi ve kapaı kapandı ve içinde kaldı onu cıkartmamın bi imkanı varmı yani vidası falan varsa sökim cıkartim ama neresine kaçmıstır veya nasıl sökebilirim :D bu konuda yarıdm ederseniz sevinirm...
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen armorking »

hahaha hahaha .yorum yok (eninde sonunda bir sekilde çıkartırsın zaten :) )
bende yıllar önce su ufak cd lerden birini , disket sürücüye sıgdırmıstım.ama ben normal bir ruh haliyle yapmıstım .(acemiydik daha o zamanlar)
Kullanıcı avatarı
south
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 91 kez

Mesaj gönderen south »

kasagı disket sürücü asagı bakcak sekilde tutun bir kalemle kapagı içeri itin ve o sekilde bekletirken kasayı hafif sallayın.Olmaz ise disket sürücüyü söküp kapagı yine kalemle açık tutarak bide öle sallayın.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

disket sürücüyü kasadan sökün..disket sürücünün altındaki vidaları da sökün sadece kapagı çıkacaktır yalnız fazla sarsmayın...sonrasında içinden alabilirsiniz