İki ayrı xp arasında geçiş

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
kocoguz
Byte1
Byte1

İki ayrı xp arasında geçiş

Mesaj gönderen kocoguz »

dostlar c ve d'de olmak üzere iki tane xp kurulu bilgisayar kolay geçis için bir prograam vardı forumda bulamadım,yardımlarınız bekliyorum.....
Kullanıcı avatarı
kocoguz
Byte1
Byte1

Re: İki ayrı xp arasında geçiş

Mesaj gönderen kocoguz »

kocoguz yazdı:dostlar c ve d'de olmak üzere iki tane xp kurulu bilgisayar kolay geçis için bir prograam vardı forumda bulamadım,yardımlarınız bekliyorum.....
arkadaslar tesekkürler yardımlarnız için................. :oops:
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen Laneth »

program hakkında daha genis bilgi verirsen........ :cry:
Kullanıcı avatarı
kocoguz
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen kocoguz »

silenceman yazdı:program hakkında daha genis bilgi verirsen........ :cry:
dostum bilgisayarda c ve d de olmak üzere 2 tane xp kurulu.bilgisayarı kapatmadan bu iki isletim sistemi arasında geçis yapabilmek istedigimiz...bu...bir ara forumda vardı bulamadım...google aradım nafile......ilgi ve alakana tesekkürler...........
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

sevgili kocoguz arkadasım elimizden geleni yapıyoruz ama dediginiz gibi bir programa rastlamadım forumda...ve çok fazlada zamanım yok açıkcası. bu sekilde sorunuzun üzerine cevap vermeniz açıkçası beklenmedik bir davranıstı sizde biliyorsunuz ki forumumuzda cevaplanamdık bir sorumuz yoktur...

en kısa zamanda sorunuza cevap gelecektir
Kullanıcı avatarı
kocoguz
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen kocoguz »

burak_dalkir yazdı:sevgili kocoguz arkadasım elimizden geleni yapıyoruz ama dediginiz gibi bir programa rastlamadım forumda...ve çok fazlada zamanım yok açıkcası. bu sekilde sorunuzun üzerine cevap vermeniz açıkçası beklenmedik bir davranıstı sizde biliyorsunuz ki forumumuzda cevaplanamdık bir sorumuz yoktur...

en kısa zamanda sorunuza cevap gelecektir
sevgili Burak tesekkürler cevabına.yaklasık iki senedir sordum comdayım ve artık o kadar bir bütün oldukki sordum.comla ve bunun üstüne mesajıma bir cevap gelmeyince anlık bir tepki verdim.yoksa sizlere karsı bir tepki veya saygısızıkta bulunmak istemedim.iyi aksamlar.. :D
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12420 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Öncelikle kolay gecisten kastiniz nedir anlamadim , o dediginiz program hatirladigim kadari ile linux ile Xp arasindaydi
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen armorking »

aradım nette de yok .bulduklarım da farklı isletim sistemleri arasında geçis ten bahsediyor.(linux -xp , xp-vista ...)
benim anlamadıgım bilgisayardaki c ve d sürücülerine aynı isletim sistemlerinin kurulma nedeni ne ? biri xp pro digeri xp home olsa bile pek bir sey ifade etmiyor .
Kullanıcı avatarı
kocoguz
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen kocoguz »

velociraptor yazdı:Öncelikle kolay gecisten kastiniz nedir anlamadim , o dediginiz program hatirladigim kadari ile linux ile Xp arasindaydi
usta ben yanlıs hatırlıyor olabilirim.kolay geçisten kastım iki ayrı xp kurulu bilgisayarda birinden digerine geçmek için açık kapamak lazım oda zaman kaybı.niye iki xp var dersen
farklı uygulamalr kullanılıyor,sistemi öyle kurmuslar...olmasada yapacak birsey yok tesekkürler.......... :)
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

program falan degil , ama bu konulu ile ilgili bir forumdan bir yazı :

"2 Tane XP Kurmak istiyorum. Ama Nasıl? "

Edit : velociraptor
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

baska forumlara link vermek YASAKTIR
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

yararlı olur diye düsünmüstüm. (özür)
Kullanıcı avatarı
south
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 91 kez

Mesaj gönderen south »

farklı programlar için farklı 2 xp kuracagınız yerde bir xp üzerinde 2 farklı hesap açsanızve herkes hesabını kendine göre kisisellestirse daha yararlı olmazmı ?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

south a birebir katiliyorum
Kullanıcı avatarı
kocoguz
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen kocoguz »

south yazdı:farklı programlar için farklı 2 xp kuracagınız yerde bir xp üzerinde 2 farklı hesap açsanızve herkes hesabını kendine göre kisisellestirse daha yararlı olmazmı ?
Haklısın ben olsam bende aynı seyi yapardım..Bir dostumun düzeni öyle kurulmus belki yardımcı olabiliriz diye düsündüm,format atma sansı yok olsaydı senin düsündügün gibi yapardık.....sagolasın ilgine tesekkürler........