İki ayrı xp arasında geçiş
- kocoguz
- Byte1
İki ayrı xp arasında geçiş
dostlar c ve d'de olmak üzere iki tane xp kurulu bilgisayar kolay geçis için bir prograam vardı forumda bulamadım,yardımlarınız bekliyorum.....
- kocoguz
- Byte1
Re: İki ayrı xp arasında geçiş
arkadaslar tesekkürler yardımlarnız için................. :oops:kocoguz yazdı:dostlar c ve d'de olmak üzere iki tane xp kurulu bilgisayar kolay geçis için bir prograam vardı forumda bulamadım,yardımlarınız bekliyorum.....
- kocoguz
- Byte1
dostum bilgisayarda c ve d de olmak üzere 2 tane xp kurulu.bilgisayarı kapatmadan bu iki isletim sistemi arasında geçis yapabilmek istedigimiz...bu...bir ara forumda vardı bulamadım...google aradım nafile......ilgi ve alakana tesekkürler...........silenceman yazdı:program hakkında daha genis bilgi verirsen........
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
sevgili kocoguz arkadasım elimizden geleni yapıyoruz ama dediginiz gibi bir programa rastlamadım forumda...ve çok fazlada zamanım yok açıkcası. bu sekilde sorunuzun üzerine cevap vermeniz açıkçası beklenmedik bir davranıstı sizde biliyorsunuz ki forumumuzda cevaplanamdık bir sorumuz yoktur...
en kısa zamanda sorunuza cevap gelecektir
- kocoguz
- Byte1
sevgili Burak tesekkürler cevabına.yaklasık iki senedir sordum comdayım ve artık o kadar bir bütün oldukki sordum.comla ve bunun üstüne mesajıma bir cevap gelmeyince anlık bir tepki verdim.yoksa sizlere karsı bir tepki veya saygısızıkta bulunmak istemedim.iyi aksamlar.. :Dburak_dalkir yazdı:sevgili kocoguz arkadasım elimizden geleni yapıyoruz ama dediginiz gibi bir programa rastlamadım forumda...ve çok fazlada zamanım yok açıkcası. bu sekilde sorunuzun üzerine cevap vermeniz açıkçası beklenmedik bir davranıstı sizde biliyorsunuz ki forumumuzda cevaplanamdık bir sorumuz yoktur...
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12420 kez
- armorking
- Megabyte1
- kocoguz
- Byte1
usta ben yanlıs hatırlıyor olabilirim.kolay geçisten kastım iki ayrı xp kurulu bilgisayarda birinden digerine geçmek için açık kapamak lazım oda zaman kaybı.niye iki xp var dersenvelociraptor yazdı:Öncelikle kolay gecisten kastiniz nedir anlamadim , o dediginiz program hatirladigim kadari ile linux ile Xp arasindaydi
farklı uygulamalr kullanılıyor,sistemi öyle kurmuslar...olmasada yapacak birsey yok tesekkürler.......... :)
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
- kocoguz
- Byte1
Haklısın ben olsam bende aynı seyi yapardım..Bir dostumun düzeni öyle kurulmus belki yardımcı olabiliriz diye düsündüm,format atma sansı yok olsaydı senin düsündügün gibi yapardık.....sagolasın ilgine tesekkürler........south yazdı:farklı programlar için farklı 2 xp kuracagınız yerde bir xp üzerinde 2 farklı hesap açsanızve herkes hesabını kendine göre kisisellestirse daha yararlı olmazmı ?