Autorun Yapabilirmiyim..?
- RealKiss
- Kilobyte3
Autorun Yapabilirmiyim..?
Merhaba Arkadaslar Size Bir Sorum Olacak.. simdi Ben Bilgisayarcılık Yapıyorum.. Ama her Formatladıgım Pc ye Teker Teker Winamp, Ofis, Msn Kurması Zor Oluyor... simdi Benim Size Soracagim Ben Bunların Hepsini Birlestirip Yani Bir Autorun Yapar Gibi Birseyler Yapıp Hepsini Bir Tıklayısta Kurabilirmiyim..
- Laneth
- Gigabyte1
- mayhemious
- Kilobyte4
tüm programları sessiz kurulum yaparsan ve hepsini bir AIO içinde toplarsan olur veya hiç sessiz kurulumla ugrasma AIO yap bu sekil:
viewtopic.php?t=24692&highlight=k%FDsayol
viewtopic.php?t=24692&highlight=k%FDsayol
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
hepsini irlestirebilirsiniz ama tek tıklayısta kuramazsınız ancak mayhemious modumunda dedigi gibi bir AIO hazırlayabilirsin bunuda cd ye yada dvd ye çekip sadece programların üzerine birer kez tıklamakla programların güzel bir arayüzle kurulmasını saglayabilirsiniz...ama dedigim gibi tek tık ile yapamazsınız....ama uzunca bir bat dosyası yazarsanız tek tık ile kurulum asamasına geçer ama sizin yine ileri ileri demeniz grekir programların kurulum asamasında....
-
- Bit
- Laneth
- Gigabyte1
codec içine aldıgın sürece link verebilirsin -istisna diger forum linkleri-
alternatif
viewtopic.php?t=27017&highlight=teknik
alternatif
viewtopic.php?t=27017&highlight=teknik
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
sevgili mfc arkadasım onları da AIO hazırlama programı ile yapabilirsin ama baya zorluyor ben denedim, denemedim degil yakında böyle bir çalısmamız var zaten. full programlar tek cd ile teknik servisci arkadaslar için birebir olacak bir cd. her eve lazım olan bir cd olacak. ama sunları da göz önünde bulundurmalısınız. her zaman yeni updateleri çıkıyor ve aldıgınız cd isinize yaramıyor..çünkü sürekli güncellemek zorunda oldugunuz bazı seyler var...bundan dolayı ben cd yi hazırlamamıstım.. bir de dvd vardı onu da yarım bıraktım her seferinde sorun çıkarıyordu...yani yeni sürüleri olunca ne yapacaksınız o program yüzünden cd yi kullanmak istemeyeceksiniz ama en kısa zamanda böyle bir sordum.com cd si yolda geliyor...ayrıca diger sordum.com programları için buraya bakabilirsiniz...
viewtopic.php?t=29583
ayrıca kendi programlarımız olanları da
www.sordum.net/download
bölümünden indirebilirsiniz
saygılarımla
viewtopic.php?t=29583
ayrıca kendi programlarımız olanları da
www.sordum.net/download
bölümünden indirebilirsiniz
saygılarımla
- mayhemious
- Kilobyte4
mesajım tam anlasılmadı herhalde :D tüm programları sessiz kurulum yapıp bir CD de toplayabilirsiniz. hepsini tek bir setup yapabilirsiniz. winamp gibi programların sürekli güncellendigini hesaba katarsak yaptıgınız CD nin ömrü en fazla 1 yıl olur. Günde 10 makina kurmuyorsanız kendinize bosuna eziyet edersiniz. Burak adminimin yazdıklarına kulak verin...mayhemious yazdı:tüm programları sessiz kurulum yaparsan
- Laneth
- Gigabyte1
- mayhemious
- Kilobyte4