format atacağım o bile olmuyor...

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
bulentkoc1262
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen bulentkoc1262 »

İsletim sistemi CD sürücüyü görmüyorsa;
Makine Windows 98 açılıs disketiyle açılıp CD-ROM destekli baslangıç seçilerek CD sürücü tanıtılabilir.

bu 98 disketi naıl olustuacagım xp de bir tane baslangıç disketi olusturdum ms dos ekranı geliyor ama format atmıyor....
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

su harddisklerin ve cd rom un jumper ayarlarını bir kontrol edermisin? bazen ondan da yapabiliyor
Kullanıcı avatarı
bulentkoc1262
Byte3
Byte3

burak_dalkir yazdı:su harddisklerin ve cd rom un jumper ayarlarını bir kontrol edermisin? bazen ondan da yapabiliyor
tesekkürederim kontrol ettim bir sorun yok. silenceman sayesinde format attım c formsat attım ama d silindi c ye format atmak istedim ama c yi görmüyor yine arada bir bilgisayar zorlaya zorlaya açılıyor. apatınca yine aynı sorun artık hard diski degistrmeye karar verdim ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
south
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 91 kez

Mesaj gönderen south »

Kabloları degistirmeyi bir deneyiniz birde forumda verilmisti maxtorun ürettigi bir harddiask tamir aracıyla deneyiniz (Maxblast).Olmadıgı taktirde degistirmek son çözüm
Kullanıcı avatarı
bulentkoc1262
Byte3
Byte3

selam arkadaslar hard disk degistirdim ama yine olmadı ekran kartnı gösteren ekran geliyor sonra reseetliyor bastan baslıyor.
yardım edin lütfen....
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

internetten anakartınızın biosunu indirin. büyük ihtimalle rar halinde inecektir rardan çıkarın dosya halinde çıkarsa dosyanın içindekileri bir diskete kopyalayıın sonra bilgisayarınızı tekrar açın bios bölümüne girin bios update yada flash bios yazan yere girin yada qflash ta yazabilir..oraya tıkladıgınızda biosunuz flashlanmıs olacak...birde öyle deneyin ya açılır ya tamamen uçar...biraz riskli...
Kullanıcı avatarı
bulentkoc1262
Byte3
Byte3

tesekkür ediyorum sevgili burak sagol...