Cd kopyalama konusunda yardim...
- mavigece
- Megabyte1
- İletişim:
aradigim seyi buldum fakat DVDler icinmis :oops:
istersen göze at bi
viewtopic.php?t=137&highlight=yasaklanmis
istersen göze at bi
viewtopic.php?t=137&highlight=yasaklanmis
- daddy_cool
- Megabyte3
ClonyXXL ile dene olmasi gerek cünü ben daha önce bu program ile kopya korumali bi CD yi gayet sorunsuz bisekilde kopyalamistim!! Almanca ama yapmayi becermistim! bi daha ugras o program ile yapmasi gerek ama yavas yapmasinin nedenine gelince CD cizik olmasin yada adamlar tam korumali mi apmis :CD yi ne yamis! cünkü kopya korumali Cdleri yazarken o program Cd RW nin bazi fimware aciklarindan yararlanarak o CD yi kopya korumali yapar!
arkadaslar bende bugünlerde kopya korumali bi cd ile ugrasiyorum. 7 tne vcd seklinde video dosyasini dvd icine atmislar ve kopya korumasi koymuslar.
alcohol %120 kullandim %16-17 lere geliyo imaj alma islemi ve not copy deyip orda kesiyo.
clone cd ile yapiyorum. cd yi hatasiz bi sekilde cikardim diyor. image.001, image.002, image.003, image.004 ve image.dvd isminde dosyalari cikariyor. isoBuster ile image.001 i aciyorum ve 7 dosyayi da acabiliyorum. ilk iki video dosyasini sorunsuz calistiriyorum ama 3. dosyadan itibaren videolar calismiyor. dvd üzerinden denedigimde dosyalarda sorun yok calisiyor hepsi ama bilgisayara cikaripta yukardaki asamalardan gecirip acabildikten sonra 3. videodan itibaren hata aliyorum.
nasi cözebilirim, bu kopya korumasi nasi asilir veya bilgisayara atmadan direk dvd den dvd kopya yapilabilir mi? yani sonuc olarak kopya korumasin asabilecegim bi cözüm?
tesekkürler.
alcohol %120 kullandim %16-17 lere geliyo imaj alma islemi ve not copy deyip orda kesiyo.
clone cd ile yapiyorum. cd yi hatasiz bi sekilde cikardim diyor. image.001, image.002, image.003, image.004 ve image.dvd isminde dosyalari cikariyor. isoBuster ile image.001 i aciyorum ve 7 dosyayi da acabiliyorum. ilk iki video dosyasini sorunsuz calistiriyorum ama 3. dosyadan itibaren videolar calismiyor. dvd üzerinden denedigimde dosyalarda sorun yok calisiyor hepsi ama bilgisayara cikaripta yukardaki asamalardan gecirip acabildikten sonra 3. videodan itibaren hata aliyorum.
nasi cözebilirim, bu kopya korumasi nasi asilir veya bilgisayara atmadan direk dvd den dvd kopya yapilabilir mi? yani sonuc olarak kopya korumasin asabilecegim bi cözüm?
tesekkürler.
kopya korumasi cozum
tamamdir arkadaslar sonunda cözdüm.
clone cd ile "image dosyasi icin okuma" diyoruz ve cd nin imajini aliyoruz. daha sonra ultra iso programi ile aldigimiz iso lari belirttigimiz bi klasöre atiyoruz. daha önce iso buster ile denemistim. o da imajlari acmisti ama, actigi imajlar calismaz durumdaydi. ultra iso daysa sonuc basarili.
kolay gelsin
clone cd ile "image dosyasi icin okuma" diyoruz ve cd nin imajini aliyoruz. daha sonra ultra iso programi ile aldigimiz iso lari belirttigimiz bi klasöre atiyoruz. daha önce iso buster ile denemistim. o da imajlari acmisti ama, actigi imajlar calismaz durumdaydi. ultra iso daysa sonuc basarili.
kolay gelsin
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 13457 kez
- aykutalp
- Byte2
Re: kopya korumasi cozum
sims 2 de malesef bu dediginiz islemler basarili bir sonuc vermiyo.denemedigim program kalmadi.Alesta yazdı:tamamdir arkadaslar sonunda cözdüm.
kolay gelsin

ama isin güzel yani bu siteyi buldum.belki isinize bir zaman yarar.
http://www.gamecopyworld.com/
- ultrailker
- Megabyte2