xp niz microsofttan iyi muamele görsün(update)
xp niz microsofttan iyi muamele görsün(update)
update sitesine baglandiginizda(denetim masasi,otomatik güncellestirmeler+windows update sitesinden yükle secenegini tikla),hizli-özel secenekleri geldiginde explorer adres kismina alttaki scripti kopyala yapistir,xp niz microsofttan iyi aile xp si muamelesi görsün :wink:
denendi calisiyor
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
denendi calisiyor
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11239 kez
ilginc,windowsmu seciyor acaba,ben siteye girdigimde,hep xp niz orjinal degil diyordu,su LegitCheckControl.DLL yide dgistirmistim olmamisti,ilkdefa bu script ile bütün güncellestirmeleri tikir tikir yükledi,scripti kopyalayip,özele bastim ilkdefa windowsunuz yasaldegil demedi,baska arkadaslarda denese emin olsak aslinda iyi olur.....
- velociraptor
- Yottabyte4
Microsoft cikardigi son güncellemelerin icine ne bicim kodlar koyuyorsa ; elimdeki 50 küsür güncelleme son indirdigim bir iki güncellemeden sonra kullanilmaz hale geldi (baska ingilizce sistem kurdugum zaman da kullaniyordum bunlari), su an tüm yamalari yeniden indiriyorum , sanirim isletim sistemi yerine virüs yazssalar cok daha basarili olacaklar
- daddy_cool
- Megabyte3
walla dogrusunu söylemek gerekirse ben bu güne kadar microsofttan hic güncelleme yapmadim. üstelik benim XP orjinal olmasina ragmen.birkac kere yaptim ama onda da hepsi degil birkac tanesini indirmistim.Güncellemeleri kapadim neden mi? cünkü hic gerek duymadim walla . daha önce de dedigim gibi birkac tane güncelleme yapmistim ve PC kafayi yemisti ve Maalesef formatlik olmustu PC ve o gün bu gündür Update yapmayacagim diye tövbe ettim!!! :D Gerci su ana elimde Korsan düzgün calisan XP PRO war ama yüklem mi diye düsünüyom. su an kullandigim XP Home SP2 Orjinal ama bilmem yine de ben bu orjinal xp kalsin diyom cünkü vaziyet ortada! :wink:
- velociraptor
- Yottabyte4
Legitcheckcontrol genelde ise yarayan bir metod (yeni versiyonunu verdigin iyi olmus) fakat bende kurmak istemedigim WGA yüzünden üpdate yi engelledi
viewtopic.php?t=1627
viewtopic.php?t=2085
viewtopic.php?t=1627
viewtopic.php?t=2085