xp niz microsofttan iyi muamele görsün(update)

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
metinxx

xp niz microsofttan iyi muamele görsün(update)

Mesaj gönderen metinxx »

update sitesine baglandiginizda(denetim masasi,otomatik güncellestirmeler+windows update sitesinden yükle secenegini tikla),hizli-özel secenekleri geldiginde explorer adres kismina alttaki scripti kopyala yapistir,xp niz microsofttan iyi aile xp si muamelesi görsün :wink:

denendi calisiyor

javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 11239 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

denedim ve bende ne yazikki calismiyor
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

ilginc,windowsmu seciyor acaba,ben siteye girdigimde,hep xp niz orjinal degil diyordu,su LegitCheckControl.DLL yide dgistirmistim olmamisti,ilkdefa bu script ile bütün güncellestirmeleri tikir tikir yükledi,scripti kopyalayip,özele bastim ilkdefa windowsunuz yasaldegil demedi,baska arkadaslarda denese emin olsak aslinda iyi olur.....
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

tahminim alti civarinda güncelleme yapti,,windowsdaki uninstalleri saydim,mavi olanlari,(veya ekle kaldirdan)son ,-WindowsXP-KB900930-x86-TRK.exe- dosyayi yükledi artik microsof benim xp yide güncellemiyor,hadi hayirli olsun :cry:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Microsoft cikardigi son güncellemelerin icine ne bicim kodlar koyuyorsa ; elimdeki 50 küsür güncelleme son indirdigim bir iki güncellemeden sonra kullanilmaz hale geldi (baska ingilizce sistem kurdugum zaman da kullaniyordum bunlari), su an tüm yamalari yeniden indiriyorum , sanirim isletim sistemi yerine virüs yazssalar cok daha basarili olacaklar
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

aynen katiliyorum üstadim,güncellestirmeleri kapadim ne olur ne olmaz,bakarsin bu adamlar biosada girmeye baslarlar :D
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

walla dogrusunu söylemek gerekirse ben bu güne kadar microsofttan hic güncelleme yapmadim. üstelik benim XP orjinal olmasina ragmen.birkac kere yaptim ama onda da hepsi degil birkac tanesini indirmistim.Güncellemeleri kapadim neden mi? cünkü hic gerek duymadim walla . daha önce de dedigim gibi birkac tane güncelleme yapmistim ve PC kafayi yemisti ve Maalesef formatlik olmustu PC ve o gün bu gündür Update yapmayacagim diye tövbe ettim!!! :D Gerci su ana elimde Korsan düzgün calisan XP PRO war ama yüklem mi diye düsünüyom. su an kullandigim XP Home SP2 Orjinal ama bilmem yine de ben bu orjinal xp kalsin diyom cünkü vaziyet ortada! :wink:
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

velociraptor üstad,yabanci siteden indirdigim,yeni olan,rapide attigim su dosyayida bir denermisin,ben denedim oldu demek istemiyorum :wink:

------(geçersiz link)------ 21929886/LegitCheckControl.exe.html
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Legitcheckcontrol genelde ise yarayan bir metod (yeni versiyonunu verdigin iyi olmus) fakat bende kurmak istemedigim WGA yüzünden üpdate yi engelledi

viewtopic.php?t=1627
viewtopic.php?t=2085