C Disk denetlenmiyor

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

C Disk denetlenmiyor

Mesaj gönderen uçs »

C Diskini birlestim.Fakat sonunda ''bazi birimler birlestirilemedi'' uyarisi aldim.C yi denetlemek istedim''dogrudan erisim icin birim acilamiyor'' uyarisi verdi..Güvenli mod'da denetleme yapayim dedim,ancak güvenli mod da acilmadi..Derdime bir care.. :(
Tesekkür ederim.. :)
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

dosda denesen,(calistira cmd yazip.chkdsk yazip)baska bilgisayara takip 2. hdd olarak dene,erd commander tipi bir programla yapabilirsin :roll:
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

metinxx yazdı:dosda denesen,(calistira cmd yazip.chkdsk yazip)baska bilgisayara takip 2. hdd olarak dene,erd commander tipi bir programla yapabilirsin :roll:
Tamam sorun cözüldü:
Bugün O&O Defrag prog.disk birlestirmesi yaptim.Sonra dos ortaminda ''baslat>calistir>cmd yazip chkdsk '' komutuyla tarama yaptim. '' F parametreler eksik'' gibi bir uyari aldim.Neticede 3 asamali denetlemeyi tamamladi.Sonra güvenli kipte ''en uygun son ayarlarda ac'' ile pc yi actim ve kontrol ettigimde sorunlarin düzeldigini gördüm.
Düzelmenin tam olarak hangi islem sonunda neticelendigini anliyamadigim icin biraz detayli yazmak geregini duydum..
İlgine tesekkür ederim.
İyi calismalar.. :D