pc yardim
-
- Bit
pc yardim
arkadaslar daha öncede yazdim pc acilmiyor diye ama simdi aradim bulamadim onun icin yeniden actim
bilgisayarim uzun süre calismiyor biseyler kopyalarken scandisk yaparken kapaniyo ve bir mesaj veriyo
DİSK BOOT FAILURE, İNSERT SYSTEMDİSK AND PRESSENTER
YAZIYA
BİRDE NORTON DİSK DOCTORLA TARATMAK İSTİYORUM
FAKAT BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ..
bilgisayarim uzun süre calismiyor biseyler kopyalarken scandisk yaparken kapaniyo ve bir mesaj veriyo
YAZIYA
BİRDE NORTON DİSK DOCTORLA TARATMAK İSTİYORUM
FAKAT BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ..
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11978 kez
önceki basliginiz:
viewtopic.php?p=7756
Notron Disk doctor Norton system works ile beraber gelir:
viewtopic.php?t=954
YAZIYA
Calisan bir sistemde bu hatayi ilk defa duyuyorum , sakin Pc ycilirken veriyor olmasin bu hatayi
viewtopic.php?p=7756
Notron Disk doctor Norton system works ile beraber gelir:
viewtopic.php?t=954
YAZIYA
Calisan bir sistemde bu hatayi ilk defa duyuyorum , sakin Pc ycilirken veriyor olmasin bu hatayi
- Lord_Sidious
- Byte1
herkese merhaba,
yaklasik 2 senedir gayet sorunsuz bir sekilde calisan windows xp im pazartesi günü aniden cöktü ben uyurken.Her zaman ki gibi internetten dosya indiriyordum ve bu yüzden bilgisayari sabaha kadar acik birakiyorum.Neyse sabah kalktim bilgisayar kalmis öyle.Monitör den tik yok.Yeniden baslattim bilgisayari bu seferde "Windows Xp yükleniyor" yazan ekranda kaliyor sonra tekrar reset atiyor.Bende format attim yeniden xp yi kurdum .Gerekli driver'lari felan da kurdum.Yine download etmek icin bilgisayari acik biraktim sabah kalktim yine ayni olay oldu.Norton ghost ile yeniden sistemi yükledim.Bu seferde acilista NTLDR bulunamadi diyor.Sizce sorun nerede?
Saygilarimla.
yaklasik 2 senedir gayet sorunsuz bir sekilde calisan windows xp im pazartesi günü aniden cöktü ben uyurken.Her zaman ki gibi internetten dosya indiriyordum ve bu yüzden bilgisayari sabaha kadar acik birakiyorum.Neyse sabah kalktim bilgisayar kalmis öyle.Monitör den tik yok.Yeniden baslattim bilgisayari bu seferde "Windows Xp yükleniyor" yazan ekranda kaliyor sonra tekrar reset atiyor.Bende format attim yeniden xp yi kurdum .Gerekli driver'lari felan da kurdum.Yine download etmek icin bilgisayari acik biraktim sabah kalktim yine ayni olay oldu.Norton ghost ile yeniden sistemi yükledim.Bu seferde acilista NTLDR bulunamadi diyor.Sizce sorun nerede?
Saygilarimla.
NTLDR ve NTDETECT.COM Bulunamadi Bu hatayi aliyorsaniz disk formatiniza gore iki farkli cozumu vardir Diskiniz Fat32 ise: 1.Windows 98 sistem disketiyle acip cd rom destegi ile sistemi baslatin.Xp cdsini yerlestirip i386 dizininden adi gecen iki dosyayi c:\ ye kopyalayin
Diskiniz NTFS ise: 1. Windows Xp cdsi ile bilgisayarinizi baslatin. 2. Recovery Consol a gecin (R Tusuyla) 3. Oturum acmak istediginiz windows yuklemesini secin (genelde 1 nolu yukleme olacaktir) 4. Asagidaki komutlari girin (X: yerine cd rom surucu harfini koyun) COPY X:\ i386\ NTLDR C\ : COPY X:\ i386\ NTDETECT.COM C:5. Cd romu cikarin sisteminizi yeniden baslatin
alintidir.
Diskiniz NTFS ise: 1. Windows Xp cdsi ile bilgisayarinizi baslatin. 2. Recovery Consol a gecin (R Tusuyla) 3. Oturum acmak istediginiz windows yuklemesini secin (genelde 1 nolu yukleme olacaktir) 4. Asagidaki komutlari girin (X: yerine cd rom surucu harfini koyun) COPY X:\ i386\ NTLDR C\ : COPY X:\ i386\ NTDETECT.COM C:5. Cd romu cikarin sisteminizi yeniden baslatin
alintidir.
En son haksoy tarafından 01 Haz 2006, 11:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- Lord_Sidious
- Byte1
format attiktan sonra xpyi tekrar yükledigini fakat hatanin devam ettigini söylüyorsun,bence hata donanim hatasi gibi görünüyor,fanlarin iyi sogutamadigi durumlarda böyle sacmalamaya baslar(sogutucu plakalarin arasi dolmus olabilir)malum havalar isindi :wink:Lord_Sidious yazdı:herkese merhaba,
Saygilarimla.
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
sistemin anladigim kadariyla sabaha kadar acik duruyor lord...peki dosya indirirken pc ye herhangi bir saldiri olmasi durumunu hic düsündünmü...bence öncelikle pc nin genel temizligini yap öncelikle parcalari sökerek sonra yeni bir sistem kur (ghost ile degil )..bütün güvenlik ve hizlandirma ayarlarini yap ...sorunun cözülür...ben ghost veya acronis kullanmayanlar sinifindanim ..nedense isinamadim bu programlarla alinan image lara...
- Lord_Sidious
- Byte1
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11978 kez
Tekrar hosgeldin , ziyaretlerinin devamini dilerim, sana mahsus bir saldiri degil adam tariyor ve acik bulunca giriyor , haa baazi portlar denetlenmyior , veya denetlense bile kuzu kiliginda , kurtlar giriyor , iste xpspeed v9 da bunu da engellemek icin o portlari temelli kapattim , tavsiye ederimLord_Sidious yazdı:aslinda bir kac gündür bir ip den biri bana saldiriyordu ama kaspersky ve anti hacker a fazla güvenmisim.yahu ben gibi garip bir bencileyinden ne isterler anlamam.kendi halinde download yapan biriyim.ne sadist insanlar var yahu.
Saygilar.
evet xp speedv9 u yüklemeden önce kaspersky sürekli uyari veriyordu ancak simdi jeton düstü bende daha önce portlari kapatmayi akil edememistim tesekkürler v9 icin velociraptor... yinede ben kurdugum makinelerin portlarina dokunmuyorum...neticede ekmek parasi ...bozulmazsa yapilmasina gerek olmaz :D