telekomun yasakladigi sitelere girmek icin

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
rodi
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen rodi »

evet adminim sizin dediginiz mozillam bende bunu tt.net adresinden ne kadar miktarda program dowland ettigimi ögrenecekken park ettim

evet dediginiz gibi mozilla gecen adsl aylik tiranferimi bakmk isterken karsima cikti "su anda Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) tarayicisi kullanmaktasiniz" ie nasil dönebilirim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 6465 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

hacker_a yazdı:Sevgili @velociraptor ewet werdigin bilgi güzel ise yarar bir bilgi!seni kutluyorum fakat galiba herzaman ise yaramiyor sanirim! ben ayni yöntem ile www.mp3bankasi.net adresine girmeye calisiyorum olmuyor! ping atip ip adresini aliyorum ve ip adresinle o siteye girmeye calistigim zaman yemiyo!yani sizin anlattiginiz gibi deniyom ama www.mp3bankasi.net adresine o yöntem ile giremedim mesela demek ki her zaman ise yaramiyor hee?
Böyle bir adres yok lütfen öncelile bu adresin kullanimda oldugundan emin olun, ben yurt disindayim Türk telekomla hicbir alakam yok ve su an itibariyla böyle bir adrese erisim yok (yani böyle bir site yok) , ayrica degisik ülke proxyleriyle de denedim sonuc yine ayni : bu adres kullanim disi . eger böyle bir site yoksa yöntem nasil ise yarasin :D
Kullanıcı avatarı
rodi
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen rodi »

sayin adminim
Ben sizin dediginiz gibi ayarlari yaptim ayarlari yapmadan önce www.megaupload.com sitesine girdigimde mahkeme karari ile durdurulmustur yaziyordu
buda onun gibi birsey sandi arkadas hrhalde
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

velociraptor yazdı:
hacker_a yazdı:Sevgili @velociraptor ewet werdigin bilgi güzel ise yarar bir bilgi!seni kutluyorum fakat galiba herzaman ise yaramiyor sanirim! ben ayni yöntem ile www.mp3bankasi.net adresine girmeye calisiyorum olmuyor! ping atip ip adresini aliyorum ve ip adresinle o siteye girmeye calistigim zaman yemiyo!yani sizin anlattiginiz gibi deniyom ama www.mp3bankasi.net adresine o yöntem ile giremedim mesela demek ki her zaman ise yaramiyor hee?
Böyle bir adres yok lütfen öncelile bu adresin kullanimda oldugundan emin olun, ben yurt disindayim Türk telekomla hicbir alakam yok ve su an itibariyla böyle bir adrese erisim yok (yani böyle bir site yok) , ayrica degisik ülke proxyleriyle de denedim sonuc yine ayni : bu adres kullanim disi . eger böyle bir site yoksa yöntem nasil ise yarasin :D
Ama böyle bir sitenin olmadigini nasi anlayabilirdim ki?siteye girince ayni megauload daki gibi bu siteye erisim mahkeme karari ile engellenmistir yaziyodu!yani orada böyle bir site yoktur diye yazmiyoduki!ee tabi haliyle insan onu megaupload gibi tt tarafindan engellenmis bir site olarak anliyo.ewet anca yurt disindan girdigin zaman anlayabilirsin! demekki site kapaliymis!anladim tsk!!!
windows
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen windows »

TTNet tarafindan erisimi engellenen (sansürlenen) sitelere rahatca giris yapabilirsiz... Nasil mi ?
Son günlerde, siklikla girdiginiz bazi web sitelerine artik giremediginiz dikkatinizi cektimi?

Sürekli ziyaret ettiginiz siteye girmeye calisiyorsunuz, ve "sunucu bulunamadi" hatasi aliyorsunuz, veya girmek istediginiz site yerine söyle bir sayfa aciliyor "Bu siteye erisim mahkeme karari ile engellenmistir!!!"
(3 tane ünleme dikkat lütfen)

Bu uygulama sadece TüRKİYE'ye özgü bir SANSüRLEME yöntemidir.. ve Dünyanin en gelismemis ülkelerinde bile böyle bir uygulamaya rastlamak mümkün degildir.

Fakat, TTNet tarafindan erisimi engellenen bu sitelere girmeniz pekala mümkün. Hemde yapmaniz gereken islem oldukca basit.

Engellenen, Sansürlenen web sitelerine NASIL ULAsABİLİRİM?

Cevabi cok basit, bunun icin öncelikle ISS (internet servis saglayiciniz) in DNS (domain name server) leri yerine, Tüm dünyada daha etkin ve hizli DNS cözümü yapan TreeWalk DNS cözücüsünü kullanmaniz yeterlidir.

Bu programi kullanarak sadece sansürlenen sitelere girebilmekle kalmayip, sansürsüz sitelere de daha hizli ve sorunsuz bir sekilde ulasmaniz mümkün olacaktir. cünkü TTNet DNS sistemi siklikla göcmekte ve internet baglantiniz mevcut olsa dahi bir cok siteye ulasamamaktasiniz.

TreeWalk DNS cözücüsünü nasil temin ederim?

WindowsXP , Win2000 ve Win2003 icin;
Download linki: http://ntcanuck.com/download/051111twdns.zip

Windows 95 , 98 ve Me icin;
Download linki: http://ntcanuck.com/download/BIND-LE.exe

Program üreticisinin web adresi: http://treewalkdns.com/

TreeWalk DNS cözücüsünü bilgisayarima nasil kurarim?

KURULUM İsLEMİ OLDUKcA BASİTTİR VE HİcBİR AYAR YAPMANIZ GEREKMEZ
öncelikle yukarida verilen linkler yardimi ile programi bilgisayarimiza indiriyoruz. Daha sonra Zip dosyasinin icindeki TreeWalk.exe dosyasini aciyoruz, ve kuruluma basliyoruz.
saygilarimla

EDİT : haksoy

daha detayli bilgi icin
viewtopic.php?t=3548
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Ya arkadaslar niye megaupload gibi uyduruk bir siteye bagli kaliyorsunuz?
Ben sahsen megaupload gibi bir site icin bu yöntemle ugrasmam bile..
Megaupload'tan baska dosya indirme/gönderme sitesi kalmadi mi?
rapidshare,hemenpaylas,turboupload..
ayrica sozluk.sourtimes.org adresinden giremiyorsaniz daha kisasi olan sourtimes.org adresini deneyebilirsiniz..

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

megauploadi cok istedigimden degil ayrica ugrasmam bile maksat acaba bakalim ttnetin engelledigi tüm sitelere girebiliyor musun bakalim?
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 64 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

YA ARKADAsALR TreeWalk DNS programina dokunmadan kullaniyorum baktin ilk bu siteye giremedim. sonra soldata giremedim server listesini baglanamadigi icin acmiyo ama msn calisiyo forum siteleri baska seyler cikiyo.

programi sildim ama soldat düzelmedi, simdi buraya baglanabiliyorum.
2.si DNS ve İPyi DHCP ye ayarladim eskidende öyleydi.ama soldata giremiyorum modemin ayarlarinida etkilermi bu ayarlar nasil eski windows standartina getirecem zoomX6 kullaniyorum.
intelceptor
Bit
Bit

Mesaj gönderen intelceptor »

www.your-freedom.net bu siteden bu programi indirin. acilmayan siteler acilsin.
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen ultrailker »

ben o sitede program falan göremedim download kısmında sadece

Windows installer
Windows full installer
Java archive
Mac OS X installer

var.