Kamera cd kayıt formatı?
- Zaur
- Megabyte4
- Teşekkür etti: 6 kez
- İletişim:
Kamera cd kayıt formatı?
Selam,arkadaslar Kamera cd'ye kayıt yapıyor ve görsetiyor ama pc'de cd dolu görsetiyor ama içinde hiçbir file yok bu neden böyle oluyor bu ne formatdırki görsetmiyor?
- Zaur
- Megabyte4
- İletişim:
Yaptım olmadı arkadasım,al sende bak bakalım sorun nerededir. VİDEOsilenceman yazdı:cd yi tak pcye, sag tık özellikler/ otomatik kullan müzik dosyaları yerine video dosyalarını seçersen içerigini görürsün
Hayır denemedim çünkü kamera benim degil,acaba kameranın yazılımlarıyla olurmu?Gökmen yazdı:kameranızla gelen yazılımlarla denedınızmı.
Evet arkadasım dvd'li kameradır qaliba,insallah çözümün bulursun ve bizlerle paylasırsın.editci yazdı:dvd li kameranız mı var?
bu sorun bu tip kameralarda sıkça rastlanan bir sorun. bazı bilgisayarlar maalesef böyle sorunlar yapabilriyor.
bo sorunla bende karsılasmıstım. eger sonuca ulasır ulasmaz yazarım.
- Laneth
- Gigabyte1
ne kadar dogru bilmem ama codec problemi olabilir mi?
Kod: Tümünü seç
http://www.inndir.com/program.php?id=21130&ty=1
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
sevgili zaur öncelikle kayıt yaptıgınız dvd ler eger hızlı kayıtsa yani dvd okuyucunuzun okuyabileceginden hızlı kayıt edilmezse okumayabilir. ayrıca codec lerle ilgisi oldugunu sanmıyorum çünkü siz hiç göremiyorsunuz sanırım içerisindeki dosyayı...birde kamerayı dogrudan baglamayı deneyin bilgisayara dvd yi degilde kamerayı bilgisayara baglayın ve asagıdaki programla bilgisayara kayıt etmeyi deneyin...
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/91546918/423INW.rar
- Zaur
- Megabyte4
- İletişim:
Arkadasım dogrudur cd dolu görseniyor ama içinde hiçbir sey yok bos yukarıdakı videoya bakınca görürsün, arkadasım bende kamera yok videonu cd'ye kaydedib bana göndermisler ama ben malum meseleden dolayı izliyemedim ve kaydedene sordum ki bu cd sende görsetdimi dedi evet ama kamerada görsetmis, dvd oynatıcısındada görsetmiyor simdi bunu izlemenin baska yolu yokmu?Zaur yazdı:Yaptım olmadı arkadasım,al sende bak bakalım sorun nerededir. VİDEOsilenceman yazdı:cd yi tak pcye, sag tık özellikler/ otomatik kullan müzik dosyaları yerine video dosyalarını seçersen içerigini görürsün
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim: