XpSpeed i Yükledikten Sonra Web Cam Sürücüm görünmüyor
-
- Bit
XpSpeed i Yükledikten Sonra Web Cam Sürücüm görünmüyor
arkadaslar ve sayin adminim baslikta yeterince belirrtim durumu zaten xpspeed i yükledikten sonra bilgisayarim ikonunu cift tikladigimda hard diskin altinda görülen web cam sürücüm gözükmemeye basladi sorun bendemi onuda anlamak icin backup registryi geri yükledim o zaman sorun halloldu ama tekrar xp speedi yükleyince geri gitti cevabinizi bekliyorum saygilar :D
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11980 kez
-
- Bit
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- bambucya77
- Kilobyte2
-
- Bit
- Karabigalı02
- Byte1
- OLD FB Nuri
- Byte4
bu xpspeed ne cok sorun veriomus hala anlamis degilim ben aranizda en aceminizim vallahi anlatilan sorunlarin bir tanesini bile yasamadim denemek icin sildim inanin performans düsüyor benim öyle ahim sahim pcmde yok toplama bisi bu sorunlari okudukca bir anlam veremiyorum nacizane ifade edeyim dedim :)
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11980 kez
Manuel ayar aynen söyle :
Hardware devices disable:
Acilista yüklenen baazi hardware devicesler(Aygitlar) kesinlikle kullanilmayan deviceslerdir(Aygitlardir) bunlarin acilista yüklenmeyerini önlemek icin disable(iptal)yapilmalari gerekir:
Bilgisayarimi sag clickleyip özellikler diyelim, üstten Hardware(donanim) yi secelim ve Device manager(Aygit yöneticisi) i secelim acilan ekranda.
1. Eger Wlan veya yüksek hizli bir internet kullaniyorsaniz. Modems altindaki modem i disable(iptal) yapabilirsiniz
2. Ports (Baglanti noktalari) altindaki printer portunu (yazici baglanti noktasi)yine üstteki gibi sag clickleyip disable(iptal) yapabilirsiniz. (eger printeriniz-Yaziciniz yoksa)
3. Sound,videos and Game controllers altindaki Game portunu da kullanmiyorsaniz disable yapabilirsiniz.(ses,video ve oyun kumandası altindaki standart oyun bağlantı noktasını da kullanmiyorsaniz iptal edebilirsiniz.)
ve bu ayar dikkatlice yapilmali yani hangisini disable edeceginizi deneyerek te bulabilirsiniz , bende üstte saydigim 3 devices te disable ve web cam im var hicbirzaman sorun yasamadim
Hardware devices disable:
Acilista yüklenen baazi hardware devicesler(Aygitlar) kesinlikle kullanilmayan deviceslerdir(Aygitlardir) bunlarin acilista yüklenmeyerini önlemek icin disable(iptal)yapilmalari gerekir:
Bilgisayarimi sag clickleyip özellikler diyelim, üstten Hardware(donanim) yi secelim ve Device manager(Aygit yöneticisi) i secelim acilan ekranda.
1. Eger Wlan veya yüksek hizli bir internet kullaniyorsaniz. Modems altindaki modem i disable(iptal) yapabilirsiniz
2. Ports (Baglanti noktalari) altindaki printer portunu (yazici baglanti noktasi)yine üstteki gibi sag clickleyip disable(iptal) yapabilirsiniz. (eger printeriniz-Yaziciniz yoksa)
3. Sound,videos and Game controllers altindaki Game portunu da kullanmiyorsaniz disable yapabilirsiniz.(ses,video ve oyun kumandası altindaki standart oyun bağlantı noktasını da kullanmiyorsaniz iptal edebilirsiniz.)
ve bu ayar dikkatlice yapilmali yani hangisini disable edeceginizi deneyerek te bulabilirsiniz , bende üstte saydigim 3 devices te disable ve web cam im var hicbirzaman sorun yasamadim
- drog_1
- Megabyte3
Re:
viewtopic.php?t=3861&postdays=0&postorder=asc&start=0FreeLee yazdı:bu xpspped belki hizi arttior kurdugum bilgisayarlar ne ag komsularini görüyo ne de ag yazicisina baglanabilior. kısacasi bu olay tamamen ev kullanicilarina gore birsey
bu topiği bir gözden geçir derim
faydalı olacaktır...