müzik veya film açınca ses bağlantısı bulunamıyor uyarısı
-
- Bit
müzik veya film açınca ses bağlantısı bulunamıyor uyarısı
Bilgisayara format attıktan sonra müzik ve ya film açınca ses baglantısı bulunamıyor uyarısı veriyor.Kabloları kontrol ettim sorun yok denetim masasından ses bölümüne giriyorum ses aygıtı yok diyor.Sorun ne ve neden kaynaklanmıs olabilir,ne yapabilirim.
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
bilgisayarım sag tıklayın özellikler deyin donanım sekmesini tıklayın orada aygıt yöneticisi sekmesine tıklayın. eger herhangi bir yerde sarı ünlem isareti veya sarı soru isareti varsa sürücülerinizi yüklerken yanlıs yüklemissiniz demektir. sürücülerini kaldırıp tekrar yüklemeniz gerekir.
ayrıca eger sürücü cd nizi bulamıyorsanız anakartınızın modelini buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalısırız. anakartınızın modelini ögrenmek için kasanızın yan tarafını açın anakartınızın üzerinde yazması lazım. veya everest programı ile anakartınızın modelini ögrenebilirsiniz
ayrıca eger sürücü cd nizi bulamıyorsanız anakartınızın modelini buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalısırız. anakartınızın modelini ögrenmek için kasanızın yan tarafını açın anakartınızın üzerinde yazması lazım. veya everest programı ile anakartınızın modelini ögrenebilirsiniz