müzik veya film açınca ses bağlantısı bulunamıyor uyarısı

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
omerkerem
Bit
Bit

müzik veya film açınca ses bağlantısı bulunamıyor uyarısı

Mesaj gönderen omerkerem »

Bilgisayara format attıktan sonra müzik ve ya film açınca ses baglantısı bulunamıyor uyarısı veriyor.Kabloları kontrol ettim sorun yok denetim masasından ses bölümüne giriyorum ses aygıtı yok diyor.Sorun ne ve neden kaynaklanmıs olabilir,ne yapabilirim.
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen Laneth »

format atmasaydım, direkt "restoresystemdefaultsound" reg kaydı verecektim, format atıgın için büyük ihtimalle driver eksik
En son Laneth tarafından 24 Şub 2008, 18:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

tarafımdan buraya tasındı

@omerkerem: lütfen büyük harflerle yazmayın...

tarafımdan editlenmistir...
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen Laneth »

1. Baslat'ı ve sonra Çalıstır'ı tıklatın.
2. Dxdiag yazın ve Tamam'ı tıklatın.
ses bölümünün bir imajı upload et siteye

ayrıca aygıt yöneticisi'ne kontrol et ,ses, video , oyun kumadası'nda sarı ünlem isareti var mı?
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

bilgisayarım sag tıklayın özellikler deyin donanım sekmesini tıklayın orada aygıt yöneticisi sekmesine tıklayın. eger herhangi bir yerde sarı ünlem isareti veya sarı soru isareti varsa sürücülerinizi yüklerken yanlıs yüklemissiniz demektir. sürücülerini kaldırıp tekrar yüklemeniz gerekir.

ayrıca eger sürücü cd nizi bulamıyorsanız anakartınızın modelini buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalısırız. anakartınızın modelini ögrenmek için kasanızın yan tarafını açın anakartınızın üzerinde yazması lazım. veya everest programı ile anakartınızın modelini ögrenebilirsiniz