vlite ile vista dvd si !!!
- dnzbzkn
- Megabyte2
vlite ile vista dvd si !!!
arkadaslar orjinal vista home premium dvd sinden kendime özel bi dvd hazırlamak istedim.bir sürü gereksiz dosyayı kaldırdım ve acılabilir bi iso dosyası hazırladım.virtual pc ile kurdum.fena sayılmaz.ama bikaç hata cıkardı.simdi isoyu silip yeni bitane daha yapmak istedim fakat önceden olustrdugum ayarlarla aynı sekilde ayarlıydı.yani seceneklerde vlite home premiumda wardı.kurulum dosyalarına girdim dosyalar cıkardıgıım için yoktu.simdi ben diorumki vlite le yaptıgım ayarlamaları nasıl silebilirim veya silinebilirmi?silinmiyorsa bile vlite gibi vistadan gereksiz dosyaları cıkarabilecegim bi program warmı?
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
viewtopic.php?t=26048&highlight=winfuture
bu yukarıda ki programlada yapabiliyorsunuz kabul ediyor. ayrıca
asagıdakilinktekini kullanabilirsiniz
viewtopic.php?t=25885&highlight=rvm+integrator
bu yukarıda ki programlada yapabiliyorsunuz kabul ediyor. ayrıca
asagıdakilinktekini kullanabilirsiniz
viewtopic.php?t=25885&highlight=rvm+integrator
- dnzbzkn
- Megabyte2
vlite alternatif program arıyorum yardım lütfen!
bu yazılımların xp yi destekledigini sanıyorum.demekki vistada da kullanabiliyoruz.peki ben vlite le kaldırmıs oldugum dosyaları nasıl geri getirebilirim,vista dvd'si yok elimde.iso olarak kaydetmistim.vlite kaldırıp örn:rvm ile yapsam silinmemis olarak gözükürmü kaldırdıgım dosyalar.yani hiç üzerinde oynanmamıs gibi?
ya simdi rvm integratoru kurup bakıyım dedim fakat vistaya olmuyor herhalde.i386 klasörü vistada yok xp de war.vistaya olmuyor.
winfuture progrmaıylada denedim malesef olmuyor.vistadan sadece vlite progrmıylamı gereksiz dosyaları cıkarcagız.altrnetif yokmu?
ya simdi rvm integratoru kurup bakıyım dedim fakat vistaya olmuyor herhalde.i386 klasörü vistada yok xp de war.vistaya olmuyor.
winfuture progrmaıylada denedim malesef olmuyor.vistadan sadece vlite progrmıylamı gereksiz dosyaları cıkarcagız.altrnetif yokmu?
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12420 kez
- dnzbzkn
- Megabyte2
peki vlite ile yaptıgım eski ayarlamaları geri alabilirmiyim.vlite ile dvd yaparken iso olarak kaydediyorum dsyayı ama orj. vistada dosya degisiklikleride meydan geliyor.halbuki olusturdugum isoda yapmıs kısıtlandırmıs oldugum vista sürümü olmus olması gerekmezmi?eski yapılandırmayı nasıl iptal ederiz_?