Ares / Resimli Anlatım

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Squirrel
Kilobyte4
Kilobyte4

Ares / Resimli Anlatım

Mesaj gönderen Squirrel »

Ares

Arkadaslar ares bir paylasım programıdır. aynı zamanda bir chat ve web browser islemlerinide görür..

Programı indirebilirsiniz

Kod: Tümünü seç

http://prdownloads.sourceforge.net/aresgalaxy/aresregular190_installer.exe?use_mirror=surfnet

Programı çalıstırdıgınız zaman ingilizce olarak size güvenlik duvarı asılsın mı diye sorabilir evet deyin.
Gelelim Ayarlarına

KONTROL PANELİ
Genel
Resim
Transfer
Resim
Sohbet
Resim
Ag
Resim
Link Gösterimi
Resim
Proxy Sıçraması
Resim
SOHBET
Resim
TRANSFER
Resim
TranSfer edilen bir dosyayı sag tıkladıgınız zaman asagıdaki menü açılır ve açıklamaları söyledir.
Resim
ARAMA
Resim
YÜKLEME KRİTERLERİ
Resim
Ares Ayarları budur arkadaslar,kolaydır,ben bugüne kadar çok dosya indirdim ama fake dosyaya 1 kere rastladım.Film Tamamen indirmeden önce yükleme basladıktan sonra 4-5mb indirip AVIPreview’den C:Program FilesAres Lite EditionMy Shared Folder klasörünü açıp görüntü ve sesi kontrol edin.
Ares çok kullanıcılı bir filmi 12-14 saat arasında indirebiliyor (256k adsl)
En çok sorulan sorulardan biri ise %98′e geldi takıldı kaldı.Bu durumda sabırlı olacaksınız,arada bir bu dosyaya dur devam et yaparsanız yeni kullanıcılar arar ve tamamlama oranı artar.Ares sonlara dogru yavaslar çünkü dosyanın hepsini tamamlayan kullanıcılar filmi My Shared Folder klasöründen baska bir dizine tasırlar ve böylece paylasımcı sayısı azalır.

Ares birden hızlanmaz 2 kullanıcılı bir film 2-3 saat sonra 30-40 kullanıcıya kadar çıkabilir(ki ben 1 kullanıcı ile basladıgım filmin 70+71 oldugunu çook gördüm)

Alıntıdır................................