xp kurdugum uzerinde 7 saat calıstıgım hdd ile diger bir hdd ghost attim. ghost attigim hdd calısmadı.tabi bu diger kasadan soktugum hdd. geri aynı pc ye taktıgım vakit ghostun acılmasını umut ederken hdd hic goremiyorum biosdan var gorunmesine ragmen uzerinde islem yapamıyorum sadece xp cd si ile bicimlendirebiliyorum kur diyorum ama sadece dosyaları kopyalıyor ve o sekilde kalıyor.bu problemi nasıl duzeltebiliriz. ghost attigim anakart amd islemciyesahip ve sata hdd detekliyor diger hdd soktugum kasada amd islemcili . ve satadan ataya ghost attim. dedigim gibi pc hdd gorme sorunu yasıyor cok yavas calısıyır ama ghost attigim pc deki satayi cıkartıgım vakit ata yani diger pcden soktugum hdd taktıgımda normal bi sekılde calısıyor. ama hgeri ilk soktugum makınada acmayı bırakın hdd uzerinde hic bir islem yapamıyorum...
acil yardım lutfen cok fena bunalttı beni bu.
( bu gune kadar bu sekilde toplam 200 pc yaptım bir kere olsundogru durust bir sorun yasamadım en fazla ghost attigim pc windowsu acmadı ama bu hdd hic acmilmıyor)
hdd problemi
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12511 kez
- szarex
- Byte1
- İletişim:
adminim sole anlatayım 2 tane pc var elimizde ikisindede hdd aynı tek fark birinin sata digerinin ata olması ismelci veya anakart aynı amd anakart fakat sata hdd den ghost atıyordum normal ata hdd e. normalde calısırdı ama anlamdım ghost attı ama 2 saat surdu normal suresi 60 gb bile 30 en faza 40 dk da kopyalama yapması lazımdı. ghost attim ata hdd sorun yoktu goturdum kendi kasasına taktım fakat aclımayı gectim hdd i bile goremicek dereceye gelmis hdd. tabi bu kendi kasasında gormuyor nerdeyse. ama geri sata hdd sahip pc ye geri taktıgımda satayi devre dısı bırakıp calıstırdıgımda hicbir sorun yok ghost isini gayet guzel yapmıs gorunuyor ve windows acıyor gayet iyi bir sekilde hic bir sorunu yok. sorun nerde cozemedim bios update sorunumun cevabi olabilirmi?
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12511 kez
hersey olasidir , biraz arastirdim , fakat benzer bir soruna rastlamadim , problemin cözümünü bende merak ediyorum , hatta kendi forumlarina bile baktim:
https://forums.symantec.com/syment/board?board.id=109
https://forums.symantec.com/syment/board?board.id=109
- szarex
- Byte1
- İletişim:
adminim yanlız ben ghostu msdosdan alıyorum cunku farklı hddler var hepsi aynı deil sata ata boyutlarıda deisik daha oncede yaptım hic bir sorun cıkmadı diyebilirim ama hepsi intel islemciye sahipti ama suan yapmacagim pclerin yarisindan cogu amd bu sebebden dolayı bi sorun var sanıyorsam tahminime gore biosdan yapıyor sitesinden indirip denicem .umarım calısır..
- szarex
- Byte1
- İletişim:
sorun yasadagım asus ama amd. intel deil anakart. ve benim ghost aldıgım anakartta sata yok sadece ata var. sata olan hdd den ata ya ghost aldım sorun ondan sonra basladı.. eger cevabini bulursanız harbi makbule gececek bol bol dua edecem . bu arada hdd raw formatina donmus nasıl olmussa :S d yi gorebildim diger bi pc den ama c yok ve bicimlendirilemiyor yapıyor diyor ama 20 dkdır hic ilerleme yok..