xpspeed 3 yada 4 versiyonu lazim bana 1 gb lik ram

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
haktan
Bit
Bit

xpspeed 3 yada 4 versiyonu lazim bana 1 gb lik ram

Mesaj gönderen haktan »

xpspeed 3 yada 4 versiyonu lazim bana 1 gb lik ram olan icin
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

selam

xpspeed 4 gb lik icin veya 40 gb lik icin olan diye ayrilmaz
xpspeed in tüm versiyonlari birbirine bagli olarak üzerine ilaveler yapilarak son versiyonu olan v8 kadar yükseltismistir.

son versiyon olan v8, v4 te nazaran daha gelismis ayarlar yapacagindan pc niz icin cok daha faydali olacaktir . yani v4 degilde v8 yüklemenizi tavsiye ederiz

ram ayarlarinizi xpspeedi kurduktan sonr amanuel ayarlardan yapacaksiniz.

sirasiyla

baslat / programlar / xpspeed yolunu takip edeceksiniz

kolay gelsin
En son haksoy tarafından 25 May 2006, 14:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
haktan
Bit
Bit

merb

Mesaj gönderen haktan »

hasksoy ben yükledim v8 i ama cok sorun yasadim format attim demin yanlis yazmisin soryy
1gb lik rem icin v3 yada v4 istiyorum daha önce kurmustum cok faydasi oldu o yüzden mümkünse 3 yada 4 ün linki varsa verirsen memnun olurum saol ben arastirdim ama bulamadim sitede
onur986

Re: merb

Mesaj gönderen onur986 »

haktan yazdı: v3 yada v4 istiyorum
msn den ulasabilirsiniz bana V4 bulunmakta :!:

kolay gelsin :wink:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 15231 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

xpspeed in her yeni versiyonda bir önceki versiyondaki hatalar giderilir ve en stabil versiyonun v8 oldugunu söyleyebilirim (farkina varilmayan en fazla hiz+güvenlik+internet hizlandirici ayari yapan da v8 dir)
fakat siz bana ilginc bir ipucu verdiniz (mesela belkide eski tüm versiyonlari download a sunabilirim)
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

bende bunu rica edecektim sizden :lol:
onur986

Mesaj gönderen onur986 »

evet xpspeed dowloand linkinin hemen altina eski sürümler diye acilabilir gayet hos olur :D
farefaik
Bit
Bit

xpspeed v8 ve xpspeed v9

Mesaj gönderen farefaik »

xpspeed v9 oku.txt e bakilirsa v8 ile v9 arasinda 5 degisiklik var ve ben v8 den cok memnundum v8 i yedeklememisim v8 i tekrar verebilir misiniz

yada eski sürümleri download a sunar misiniz

v9 da baglantiya sag tiklayip onar dedigimizde (network olsun yada olmasin) NetBT temizlenemedigi icin baglanti onarilamiyor bu hatanin sebebi bu 5 degisiklikten biri galiba bilginize...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 15231 kez

Re: xpspeed v8 ve xpspeed v9

Mesaj gönderen velociraptor »

farefaik yazdı:v9 da baglantiya sag tiklayip onar dedigimizde (network olsun yada olmasin) NetBT temizlenemedigi icin baglanti onarilamiyor bu hatanin sebebi bu 5 degisiklikten biri galiba bilginize...
Bu sorunun xp speed ten kaynaklanabilecegini sanmam ayrica asagidaki basliktan cözümünü ögrenebilirsiniz:
viewtopic.php?p=8348

“Kendi ürettiğimiz programlar” sayfasına dön