xpspeed 3 yada 4 versiyonu lazim bana 1 gb lik ram
-
haktan
- Bit

xpspeed 3 yada 4 versiyonu lazim bana 1 gb lik ram
xpspeed 3 yada 4 versiyonu lazim bana 1 gb lik ram olan icin
-
haksoy
selam
xpspeed 4 gb lik icin veya 40 gb lik icin olan diye ayrilmaz
xpspeed in tüm versiyonlari birbirine bagli olarak üzerine ilaveler yapilarak son versiyonu olan v8 kadar yükseltismistir.
son versiyon olan v8, v4 te nazaran daha gelismis ayarlar yapacagindan pc niz icin cok daha faydali olacaktir . yani v4 degilde v8 yüklemenizi tavsiye ederiz
ram ayarlarinizi xpspeedi kurduktan sonr amanuel ayarlardan yapacaksiniz.
sirasiyla
baslat / programlar / xpspeed yolunu takip edeceksiniz
kolay gelsin
xpspeed 4 gb lik icin veya 40 gb lik icin olan diye ayrilmaz
xpspeed in tüm versiyonlari birbirine bagli olarak üzerine ilaveler yapilarak son versiyonu olan v8 kadar yükseltismistir.
son versiyon olan v8, v4 te nazaran daha gelismis ayarlar yapacagindan pc niz icin cok daha faydali olacaktir . yani v4 degilde v8 yüklemenizi tavsiye ederiz
ram ayarlarinizi xpspeedi kurduktan sonr amanuel ayarlardan yapacaksiniz.
sirasiyla
baslat / programlar / xpspeed yolunu takip edeceksiniz
kolay gelsin
En son haksoy tarafından 25 May 2006, 14:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
haktan
- Bit

merb
hasksoy ben yükledim v8 i ama cok sorun yasadim format attim demin yanlis yazmisin soryy
1gb lik rem icin v3 yada v4 istiyorum daha önce kurmustum cok faydasi oldu o yüzden mümkünse 3 yada 4 ün linki varsa verirsen memnun olurum saol ben arastirdim ama bulamadim sitede
1gb lik rem icin v3 yada v4 istiyorum daha önce kurmustum cok faydasi oldu o yüzden mümkünse 3 yada 4 ün linki varsa verirsen memnun olurum saol ben arastirdim ama bulamadim sitede
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 15231 kez
xpspeed in her yeni versiyonda bir önceki versiyondaki hatalar giderilir ve en stabil versiyonun v8 oldugunu söyleyebilirim (farkina varilmayan en fazla hiz+güvenlik+internet hizlandirici ayari yapan da v8 dir)
fakat siz bana ilginc bir ipucu verdiniz (mesela belkide eski tüm versiyonlari download a sunabilirim)
fakat siz bana ilginc bir ipucu verdiniz (mesela belkide eski tüm versiyonlari download a sunabilirim)
-
onur986
-
farefaik
- Bit

xpspeed v8 ve xpspeed v9
xpspeed v9 oku.txt e bakilirsa v8 ile v9 arasinda 5 degisiklik var ve ben v8 den cok memnundum v8 i yedeklememisim v8 i tekrar verebilir misiniz
yada eski sürümleri download a sunar misiniz
v9 da baglantiya sag tiklayip onar dedigimizde (network olsun yada olmasin) NetBT temizlenemedigi icin baglanti onarilamiyor bu hatanin sebebi bu 5 degisiklikten biri galiba bilginize...
yada eski sürümleri download a sunar misiniz
v9 da baglantiya sag tiklayip onar dedigimizde (network olsun yada olmasin) NetBT temizlenemedigi icin baglanti onarilamiyor bu hatanin sebebi bu 5 degisiklikten biri galiba bilginize...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 15231 kez
Re: xpspeed v8 ve xpspeed v9
Bu sorunun xp speed ten kaynaklanabilecegini sanmam ayrica asagidaki basliktan cözümünü ögrenebilirsiniz:farefaik yazdı:v9 da baglantiya sag tiklayip onar dedigimizde (network olsun yada olmasin) NetBT temizlenemedigi icin baglanti onarilamiyor bu hatanin sebebi bu 5 degisiklikten biri galiba bilginize...
viewtopic.php?p=8348