Antiviruslerinizi Test edin super bir sey!!! dfk saldiri
- bambucya77
- Kilobyte3
Antiviruslerinizi Test edin super bir sey!!! dfk saldiri
Varsayilan Antivirüslerinizi Test edin Süper Bİrsey!!! Dfk Saldiri Sİmülasyonu
Selam arkadaslar. morgud.com sitesinde müthis bir test/simulasyon programi var
güvenlik programlarinizin ne kadar etkili oldugunu görebiliyorsunuz
müthis birsey tüyler ürpertiyor
http://www.morgud.com/interests/securit ... ulator.asp
bu sayfadaki DFK-Threat-Simulator.zip adli dosyayi indiriyorsunuz
sonra onu c: altinda a diye folder yaratip sikistirilmis oldugu icin aciyorsunuz
zipli dosyanin sifresi (zip password: morgud.com) kopyala yapistir yapin
windows üzerinden bilgisayarimin icinden c:\a ya gecyorsunuz veee
Office Idiots (funny).exe programini calistiriyorsunuz
o sirada güvenlik programlari birsey yapmadiysa fenaaa
sonra bilgisayari kapatip aciyorsunuz
ekrana bilgisayarinizi ele gecirdik gibi (your computer has been succesfully compromised) ingilizce bir laf cikarsa ve spyware simulator arada bir cikiyorsa eyvah yani
kullandiginiz güvenlik araclari ise yaramamis demektir.
bu program bilgisayarinizda bir rootkit yerlesitiiyor
daha önemli ve korkuncu antivirüs ile firewall programinizi kapatiyor veya devredisi birakiyor
sonra windowsun balon mesajlarini yokediyor
windows update i disable ediyor
spy ile bir virus yerlestiriyor
klavye ve mouse hareketlerini keylogger ile kaydedip internete iletiyor
bilgisayarinizda bir acik nokta olsun diye arkakapi aciyor
veeee sizin kisisel bilgilerinizi internete iletiyor
tabiiiki bunlar hepsi sadece gösteri amacinda yapiliyor
sakin gercekten zararli oldugunu sanmayin hepsi bir gösteri aslinda
bu sekilde cok güvenilir ve ahim sahim firewall antivirüs antspy gibi güvenlik yazilimlarinizin aslinda ciddi bir saldiri halinde hicbir ise yaramadigini canli canli gözlerinizle görüyorsunuzzzz
ve dehsetle göz bebekleriniz büyüyo vayy anamm napcaz simdi diyorsunuz
bende bunu test ettim
panda kaspersky norton nod32 ve maalesef mcafee vs ent bu test sirasinda kapandilar calismadilar bu test onlari mafetti sonra uyandim ve bu virüslerin sifreli korumlarina sifre girdim
antivirüslere sifre girince kaspersky nod32 ve mcafee kendilerini koruyabildi
aslinda kaspersky protector.exr dosyasini trojan sandi ama bu test icin lazimdi calistirmasi gerkiyordu bende protectore dokunmamasi icin ayarladim
firewallardanda kerio zonealarm outpost ve sygate yine ayni sekilde bu simulator tarafindan kapatildi
sonra sifre girince bunlara kerio outpost kendini koruyabildi
ama ne yaptiysamda sadece antivirüs firewall ile bu simülatörün yaptiklarini engelleyemedim antispy kurdum adaware spydoctor filan nafile..
ancak en iyi sonucu PG-processguard ESS-ewidosecurtiy suite ve tds-3 kurulu yeni bilgisayarimda aldim ama o da bir basari sayilmaz yine servis yükleyemedi ama internet ile baglanti sagladi ve benim bilgisayarimdan internet bisiler iletmeyi basardi
Bu simulatörü silmek icin
cmd ile dos ortamina gecin
c:\a foldera gecin
delsrv win32s_vanquish ile servisi silin
sonra windows servislerinden bakin silinmismi
birde ctrl alt del ile task manager da XYNTService.exe diye bir program olmamsi lazim varsa silnmemis dmektir
DFKTS Remover calistirin next diyin is bitince
bilgisayari kapatip acin
sonra bi daha DFKTS Remover calistirin next diyin
is bitince yine kapatin acin
program files altinda görünmez bir folder kaliyor onuda en son silin
sonucta bilgisayariniza belki bugüne kadar yapilmis en müthis saldiriyi gözlerinizle göreceksiniz bilgisayrinizi hersekilde ele gecirecekler
antivirüs firewall calismiyacak
bunlara sahit olup birsey yapamamanin acizligini yasiyacaksiniz
cidden süper müthis bir simülasyon ben kücük dilimi yutucaktim
ne demisler yüzdeyüz güvenlik yok die ben artik yüzde ellisine bile razi olucam bu gidisle
bu simülasyonu gören herkesde benle ayni fikirde olacak eminim
bilgisayar konusunda cok fazla bilgisi olmayanlar bu simülasyonu yapmasin cok karisik cünkü icinden cikamayabilirsiniz
BU SİMüLASYONDAKİ PROGRAMLAR GERÇEKTEN ZARARLI DEĞİLDİR AMA BİLGİSAYARINIZA YüKLENEN PROGRAMLARI DİKKATLİCE SİLMELİSİNİZ GERİYE HİÇBİRsEY KALMASIN
NOT:ALINTIDIR...
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 7388 kez
- lion
- Kilobyte3
peki ben simdi bir fikir belirtecem..bu sadece dedigin yazilari yazan ve aslin da hicbir is yapmayan bir programsa ne olacak yani nerden biliyoruz güvenilir oldugunu.....belki de sadece yazilari cikartmakla ilgili bir program yada gercekten tehlikeli ben ce kimse denemesin güvenirlliligi kanitlanana kadar :!:
- bambucya77
- Kilobyte3
arkadasim sadece simulasyon bu bilgisayariniza zarar vermiyor oyle birsey olsaydi ben denemezdim en basiti ayrica simulasyonla ilgili hicbir dosyanin bilgisayarinizda kalmamasi gerekiyor eger tek supheniz buysa gercekten virus yada trojanli seyleri foruma neden veriyimki tabii genelde burda forumda paylastigimiz seyleri dosyalari ben kendi bilgisayarimda dener oyle vermeye calisirim teklif var israr yok :wink: ordaki siteye gidin yazilanlari okuyun yeter tesekkurler :)
- bambucya77
- Kilobyte3
nod32 office idiots.exe nin yüklenmesine izin vermiyor,acaba nod'u kapatip yüklememmi gerekiyor...bambucya77 yazdı:arkadasim sadece simulasyon bu bilgisayariniza zarar vermiyor oyle birsey olsaydi ben denemezdim en basiti ayrica simulasyonla ilgili hicbir dosyanin bilgisayarinizda kalmamasi gerekiyor eger tek supheniz buysa gercekten virus yada trojanli seyleri foruma neden veriyimki tabii genelde burda forumda paylastigimiz seyleri dosyalari ben kendi bilgisayarimda dener oyle vermeye calisirim teklif var israr yok :wink: ordaki siteye gidin yazilanlari okuyun yeter tesekkurler :)
- bambucya77
- Kilobyte3
bende,gariban bir hdd vardi 10gb lik ona imaji yükledim,nod32 vardi onuda uninstall ettim,simulatörü yükledim,cok eglendim,cook,nod32 nin yüklenmesine izin vermediki,zavalli nod :D bahsettigin yazi cikti,internet yavasladi,bazi programlar calismadi,chkdisk gibi,anlatilan yolu takib ederek kaldirdim,nodu yükledim,tarattirdim temiz cikti,problem yok,hersey calisir durumda :wink:+güzel paylasim tesekkür ederim..
- Karabigalı02
- Byte1