Yardima Ihtiyacim Var !
-
- Bit
Yardima Ihtiyacim Var !
Merhaba Arkadaslar,
araniza yeni katildiler bir problmemim var bana bu sitedeki arkadaslarin cözeceni söylediler...
efendim dün aksam bir Cafe Sayfasinda cekilen resimlere bakmak istiyordum ama resimlerin üstüne tikladim zaman sayfa acilmiyordu..
mesela birsey yüklemek istiyorum LINKE basiyorum ama birsey acilmiyor...
lütfen yardimci olun format atmak istemiyorum....
araniza yeni katildiler bir problmemim var bana bu sitedeki arkadaslarin cözeceni söylediler...
efendim dün aksam bir Cafe Sayfasinda cekilen resimlere bakmak istiyordum ama resimlerin üstüne tikladim zaman sayfa acilmiyordu..
mesela birsey yüklemek istiyorum LINKE basiyorum ama birsey acilmiyor...
lütfen yardimci olun format atmak istemiyorum....
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
öncelikle aramiza hosgeldiniz
Arkadaslarinizin bizi tavsiye etmeleri bizim icin gurur verici,tesekkürler.
Sorununuzu biraz daha aciklasaniz tam olarak anlamadim.
ama anladigim kadariyla bi cevap vereyim,bilgisayarinizda pop up lari engelleyici bir bar veya anti-virus programimi yüklü bu tür programlar pop up dedigimiz ve ek bir pencereye ile acilan sayfalari tutarlar.bu sorunuzun cevabi degilse sizden soununuzu daha aciklayici anlatmanizi rica edicem
Arkadaslarinizin bizi tavsiye etmeleri bizim icin gurur verici,tesekkürler.
Sorununuzu biraz daha aciklasaniz tam olarak anlamadim.
ama anladigim kadariyla bi cevap vereyim,bilgisayarinizda pop up lari engelleyici bir bar veya anti-virus programimi yüklü bu tür programlar pop up dedigimiz ve ek bir pencereye ile acilan sayfalari tutarlar.bu sorunuzun cevabi degilse sizden soununuzu daha aciklayici anlatmanizi rica edicem
-
- Bit
Cookiesleri sildim ama is´e yaramadi ve ad aware de kullandim oda yaramadi....
site admin @ :
Simdi usta diyelim ben bir resime tiklicam üstüne tikladim zaman mecburen yeni pencere cikmali ama acilmiyor...yada msn den posta girisi yapmak istiyorum yinede olmuyor..yada rapid den birsey yüklemek istiyorum tikliyorum yeni pencere cikmiyor
google toolbar vardi sildim onu yinede olmuyor sasirdim kaldim vallaha
site admin @ :
Simdi usta diyelim ben bir resime tiklicam üstüne tikladim zaman mecburen yeni pencere cikmali ama acilmiyor...yada msn den posta girisi yapmak istiyorum yinede olmuyor..yada rapid den birsey yüklemek istiyorum tikliyorum yeni pencere cikmiyor
google toolbar vardi sildim onu yinede olmuyor sasirdim kaldim vallaha
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
tamam o zaman sorunu dogru tahmin etmisim.sende pop up lari engelleyen bir mekanizma var.bnm bildigim kadariyla bunu bar lar ve anti-virus programlari saglar.sendeki sorunu bu programlarda arayarak cözebilirsin,sistemini ve kurulu programlari bilmeden benim yapabilecegim bisey yok,fakat sorununu cözemezsen yarina kadar bekler diger arkadaslarda okusun ve degisik önerilerini sunsun
-
- Bit
Mighty Mouse yazdı:tamam o zaman sorunu dogru tahmin etmisim.sende pop up lari engelleyen bir mekanizma var.bnm bildigim kadariyla bunu bar lar ve anti-virus programlari saglar.sendeki sorunu bu programlarda arayarak cözebilirsin,sistemini ve kurulu programlari bilmeden benim yapabilecegim bisey yok,fakat sorununu cözemezsen yarina kadar bekler diger arkadaslarda okusun ve degisik önerilerini sunsun
pop up lari engeleyen program vardi oda Google de...bugün sildim yinede olmadi ve Antivirus programi olarak da AntiVir kullaniyorum !!!
peki opera ve firox ne ise yariyor ???
opera demin yükledim chip.de den FREE yaziyordu yani lisans lazim mi ??
- aykutalp
- Byte2
opera; explorer gibi bir tarayicidir.
sorununuzun explorerdaki bi ayar degisikligindenmi yoksa kullandiginiz her hangi bir software danmi kaynaklandigini anlamak icin operayi tavsiye ettim.
ayrica opera freeware bir yazilimdir lisans yada key istemez.asagidaki linkten son sürümü indirebilirsiniz.
http://www.opera.com/download/get.pl?id=27781
sorununuzun explorerdaki bi ayar degisikligindenmi yoksa kullandiginiz her hangi bir software danmi kaynaklandigini anlamak icin operayi tavsiye ettim.
ayrica opera freeware bir yazilimdir lisans yada key istemez.asagidaki linkten son sürümü indirebilirsiniz.
http://www.opera.com/download/get.pl?id=27781
En son aykutalp tarafından 23 May 2006, 22:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- aykutalp
- Byte2
- drog_1
- Megabyte3
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- aykutalp
- Byte2
http://www.java.com/en/download/installed.jsp
bu adresten Verify Installation kismindan bilgisayarindaki java sürümünün güncelligini kontrol etmeni tavsiye ederim.
ayrica ebay a girdiginde ne tarz bir problem yasiyosun?
not:dedigin siteye ben Opera 8.54 ve java son sürüm ile sounsuz girebiliyorum.
bu adresten Verify Installation kismindan bilgisayarindaki java sürümünün güncelligini kontrol etmeni tavsiye ederim.
ayrica ebay a girdiginde ne tarz bir problem yasiyosun?
not:dedigin siteye ben Opera 8.54 ve java son sürüm ile sounsuz girebiliyorum.