beyler ne kadar bu virüsü temizleyecek yazılım var ise hepsini denedim güvenli modda normal modda vs
.exe lerime bulamıs olmalı ki isletim sistemlerini vista xp farketmez ingilizce kurulunca hiç bir programım(winamp msn vs) hiç bir sürücüm çalısmıyor xp speed bile yüklenmiyor sürekli hata sürekli hata
...
fdisk atamam tüm hdd yi silemem ee bu virusle yasamaya alıstım da ingilizce isstem de kuramıyorum ne olucak??
exe lerin birkere bozulmus , yapacak birsey yok , hdd in her partition unu silip yeniden olusturduktan sonra Fast OLMAYAN format atman gerekir , o arsivini de at cöpe , nasilsa yeni versionlarini bulursun
velociraptor yazdı:exe lerin birkere bozulmus , yapacak birsey yok , hdd in her partition unu silip yeniden olusturduktan sonra Fast OLMAYAN format atman gerekir , o arsivini de at cöpe , nasilsa yeni versionlarini bulursun
tamam eyvallah da hocam yine yandım programları bulmak basit diger seyleri nereye yedekleyip hdd ye slow format atıcam o düsündüüryor beni harici disk almam lasım
yada Dvd ye yazdirman gerek ama , unutma aldigin yedeklerin birinde sinsice saklanan virüs tekrar harekete gecebilir , yoket hepsini (Hitler gibi konustum)
velociraptor yazdı:yada Dvd ye yazdirman gerek ama , unutma aldigin yedeklerin birinde sinsice saklanan virüs tekrar harekete gecebilir , yoket hepsini (Hitler gibi konustum)
anlıyorum ufak bir soru daha???
yok ettim varsayalım yedekleri aldım
yalnız benim ide nin yanında sata disk te var isim sata ile zaten yalnız sata diskim 3 e bölük 250 gb lık disk
exelerin bulundugu partisyon 130 gb sadece bu partisyona low level format atıcam dimi yoksa diger iki 49 ar gb lık partisyonlara da mı format atayım(o iki partisyonda exe filan yok)
yok hasan :) firefox virüslü degil tabi :) benim indirdigim versiyona bi yerden virüs bulasmıs (offical siteden indirmemistim sanırım) bi de adamlarla kavga etmistim :) arsiv gitmisti :)