Vista hafiza

Xp nin takipçisi bu işletim sistemi hakkında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Vista hafiza

Mesaj gönderen %TuNcAy% »

http://img246.imageshack.us/img246/5527/naamloosqb8.jpg Arkadaslar ben hafiza temizligi yaparken dikkatimi ceken bir olay var.Resimdede gordugunuz onceki windows kurulumuna ait yaklasik 6,5 GB lik yer kapladigini soyluyor.Vistadan once bende Xp yuklu idi daha sonra orjinal vista ile format atarak vistaya gecis yaptim.Tarama sonrasi cikan bu 6,5 gb ne olabilir. Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
spectacuLar
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen spectacuLar »

büyük bir ihtimal document and setting deki kalan programlar olabilir
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12421 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

tik koyun ve silin gitsin , böylece yerden kazanmis olursunuz , vistayi kurdugunuzda belliki , xp yi silmek yerine birsekilde hard Diskte birakmis
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

valla ben vista da ne zaman disk temizleyiciyi açsam herseyi silsem bütün baslat menüsünü program ink larını vs masaüstünü herseyi temizliyor o yüzden vistaya format atmak zorunda kalmıstım temizl kendi aracı ile yapmıyorum
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Kripteks® yazdı:valla ben vista da ne zaman disk temizleyiciyi açsam herseyi silsem bütün baslat menüsünü program ink larını vs masaüstünü herseyi temizliyor o yüzden vistaya format atmak zorunda kalmıstım temizl kendi aracı ile yapmıyorum
Sana katılıyorum.Ben birkere vista da disk temizleyicisini açıyım dedim.Gereksiz 10 küsür GB çöp buldu sözde bana bende sasırdım bende bu kadar çöp nasıl birikebilir diye temizle dedim ve bommmm.Salak vista kendi kendini uçurdu.PC de ne var ne yok silmis salak.Sistem mecbur formatlık oldu ve ondan sonra da Vista yıı kurmadım zaten direk XP ye geçtim.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Aynen banada öyle oldu iste mantıklı bir açıklaması yok san ırım
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen Bekir 65 »

Kripteks® yazdı:Aynen banada öyle oldu iste mantıklı bir açıklaması yok san ırım
var :D Vista iste bu belli olmaz, daddy_cool un dedigi gibi Vista PC nin herseyini silmis, iste ondan korkuyorum ki aynisi banada olmasin diye, ondan XP de kaliom iste :D Tabi diger püf noktalar da oldu icin Vista ya gecmiom gecemiom ki ztn, PC kaldirmaz ki :D
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

bas bas bagiriyorum, vista; millete parasi ile beta testerligi yaptiran microsoftun bir oyunu diye dinleyen yok asil sürüm windows 7 bu denemeler neticesi olusturuluyor ve yine para ile satilacak , yuh diyorum , bu dolandiriciliga dur diyebilecek kimse de yok , cünkü kaymagini Amerikan hükümeti yiyor
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

hocam haklıısnız winodws 7 nin de grafigi vistaya benzeyecek adım gibi eminim ama sistem bütünlügü ve çekirdegi açısından xp yi unutturacak ama vistak onuusnda haklısınız
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Gelde buradan verme bu wista 7 yi (cikar cikmaz tabii)
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

velociraptor yazdı:Gelde buradan verme bu wista 7 yi (cikar cikmaz tabii)
bakarsınız ben veririm eheh :D

simdiden istahlandım
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen %TuNcAy% »

Yanitlariniz icin tesekkurler arkadaslar.Anladigim kadari ile silmemem gerekiyor,eger vistanin kalmasini istiyorsam.Gecis nedenimde laptobu aldigimda vistanin cikmasina az kalmisti,o yuzden microsoft hatirlarsaniz vistayi bizlere cuz-i bir miktar karsiligi vermisti ama vermez olaydi.Daha once xp ile gelen toshiba ya ait bir cok yararli program artik vistada yok.En iyisi toshibaya telefon acip bir XP cdsi istemek.Herkese tekrar tesekkur.Yasasin XP