Vista hafiza
- %TuNcAy%
- Kilobyte4
Vista hafiza
http://img246.imageshack.us/img246/5527/naamloosqb8.jpg Arkadaslar ben hafiza temizligi yaparken dikkatimi ceken bir olay var.Resimdede gordugunuz onceki windows kurulumuna ait yaklasik 6,5 GB lik yer kapladigini soyluyor.Vistadan once bende Xp yuklu idi daha sonra orjinal vista ile format atarak vistaya gecis yaptim.Tarama sonrasi cikan bu 6,5 gb ne olabilir. Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
- spectacuLar
- Kilobyte2
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12421 kez
- daddy_cool
- Megabyte3
Sana katılıyorum.Ben birkere vista da disk temizleyicisini açıyım dedim.Gereksiz 10 küsür GB çöp buldu sözde bana bende sasırdım bende bu kadar çöp nasıl birikebilir diye temizle dedim ve bommmm.Salak vista kendi kendini uçurdu.PC de ne var ne yok silmis salak.Sistem mecbur formatlık oldu ve ondan sonra da Vista yıı kurmadım zaten direk XP ye geçtim.Kripteks® yazdı:valla ben vista da ne zaman disk temizleyiciyi açsam herseyi silsem bütün baslat menüsünü program ink larını vs masaüstünü herseyi temizliyor o yüzden vistaya format atmak zorunda kalmıstım temizl kendi aracı ile yapmıyorum
- Bekir 65
- Megabyte3
var :D Vista iste bu belli olmaz, daddy_cool un dedigi gibi Vista PC nin herseyini silmis, iste ondan korkuyorum ki aynisi banada olmasin diye, ondan XP de kaliom iste :D Tabi diger püf noktalar da oldu icin Vista ya gecmiom gecemiom ki ztn, PC kaldirmaz ki :DKripteks® yazdı:Aynen banada öyle oldu iste mantıklı bir açıklaması yok san ırım
- velociraptor
- Yottabyte4
bas bas bagiriyorum, vista; millete parasi ile beta testerligi yaptiran microsoftun bir oyunu diye dinleyen yok asil sürüm windows 7 bu denemeler neticesi olusturuluyor ve yine para ile satilacak , yuh diyorum , bu dolandiriciliga dur diyebilecek kimse de yok , cünkü kaymagini Amerikan hükümeti yiyor
- velociraptor
- Yottabyte4
- %TuNcAy%
- Kilobyte4
Yanitlariniz icin tesekkurler arkadaslar.Anladigim kadari ile silmemem gerekiyor,eger vistanin kalmasini istiyorsam.Gecis nedenimde laptobu aldigimda vistanin cikmasina az kalmisti,o yuzden microsoft hatirlarsaniz vistayi bizlere cuz-i bir miktar karsiligi vermisti ama vermez olaydi.Daha once xp ile gelen toshiba ya ait bir cok yararli program artik vistada yok.En iyisi toshibaya telefon acip bir XP cdsi istemek.Herkese tekrar tesekkur.Yasasin XP