Alışamadım..
- skinnycem
- Kilobyte4
- Teşekkür etti: 2 kez
Alışamadım..
Velociraptor' ün yeni avartarına alısamadım. Tekrar eski avartarını kullanmasını teklif ediyor ve konuyu görüslerinize sunuyorum. :twisted:
- Squirrel
- Kilobyte4
Re: Alışamadım..
hahahaskinnycem yazdı:Velociraptor' ün yeni avartarına alısamadım. Tekrar eski avartarını kullanmasını teklif ediyor ve konuyu görüslerinize sunuyorum. :twisted:
zuhaha zuhaha eski avatarı çok güzeldi ( bence ) ama degisiklikte güzeldir

- bambucya77
- Kilobyte2
skinnycem yazdı:Velociraptor' ün yeni avartarına alısamadım. Tekrar eski avartarını kullanmasını teklif ediyor ve konuyu görüslerinize sunuyorum. :twisted:
hahaha hahaha
- jackPot
- Kilobyte2
+1000bambucya77 yazdı:skinnycem yazdı:Velociraptor' ün yeni avartarına alısamadım. Tekrar eski avartarını kullanmasını teklif ediyor ve konuyu görüslerinize sunuyorum. :twisted:
hahaha hahaha
hahaha
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12413 kez
- spectacuLar
- Kilobyte2
- Re@lite
- Kilobyte3
velociraptor mu lider pozisyonunda hahahaskinnycem yazdı:Herkes bildigini , istedigini yapma hakkına sahiptir ama gözönünde olup da lider pozisyonunda olan bir kisi için bu o kadar kolay karar verilebilecek bir konu olmaması gerektigini düsünüyorum.Önerimin gözönüne alındıgını görmek beni sevindirdi.tesekkürler velociraptor..:)
bisey söylerdim simdide neyse
hadi bakalım :D
- editci
- Megabyte3
bülent kardesim simdi zaman zaman forumdaki yönetimden sikayet eder dururuz ama herkesin ortak olarak katıldıgı yanlısların elestirilmesine katılabilirm ancak bu sekilde bir tanımlama otomatik olarak bahse konu olan ciddiyeti baltalar.buysaloglu yazdı:velociraptor mu lider pozisyonunda hahahaskinnycem yazdı:Herkes bildigini , istedigini yapma hakkına sahiptir ama gözönünde olup da lider pozisyonunda olan bir kisi için bu o kadar kolay karar verilebilecek bir konu olmaması gerektigini düsünüyorum.Önerimin gözönüne alındıgını görmek beni sevindirdi.tesekkürler velociraptor..:)
bisey söylerdim simdide neyse
hadi bakalım :D
zaman zaman buraki kisileri elestirebiliriz belki ama biseyler ögrendigimi de yalanlamak kendimi kandaırmaca gibi bisey olur.