Güle Güle Vista, Hoş geldin KDE4...

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Squirrel
Kilobyte4
Kilobyte4

Güle Güle Vista, Hoş geldin KDE4...

Mesaj gönderen Squirrel »

Güle Güle Vista, Hos geldin KDE4...
Windows dısındaki Dünya'da ne güzellikler oldugunun sadece birkaç kisi farkında. Apple, görüntüleri ile büyüleyici bir sistem ama pahalıyken, Vista tam bir hayal kırıklıgı iken, tam zamanında KDE4 ile Linux insanları büyülemeye devam ediyor.

Windows kullanıcıları için sevindirici bir haberde, KDE 4 Windows makineler üzerinde çalısabiliyor. Böylelikle Winodws kullanıcıları KDE 4'ün güzelliklerinden ve Richard M Stallman'ın batsettigi açık kaynak kodu daha yakından tanımaya baslayacaklar.

Windows kullanıcılar KDE 4 ile rahat bir nefes alabilecekler. KDE projesinin amacı kolay kullanılabilen bir masaüstü ortamı olusturmak. Ancak KDE projesi sadece KDE4 ile degil birçok küçük uygulamanın birlestirilmesi ile olustuyor. Bu uygulamalara KOffice, KDevelop, Amarok, K3b gibi uygulamaları vermek mümkün.

Koffice, Microsoft Ofis'e para vermek istemeyenler için güzel bir çözüm sunuyor. Eger Koffice kullanmak istemiyorsanız sisteminize OpenOffice kurabilirsiniz. Amarok kaliteli bir müzik çalar. Media Palyer ile yer degistirebilirsiniz. K3b ise güçlü bir CD/DVD yazma programı.

KDE 4, QT 4 ile yeni bastan yazıldı. Bellek yönetimi su anda çok daha basarılı durumda. Plasma ve Oxygen teknolojileri ile görünümü harika seyler yapıldı.

Projenin amacı gelecekte egitim de ücretsizce kullanılacak programlar paketi olusturmak ve bu yolda ilerlemeler mutlu edici.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12668 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

gecengün Xp me format attim ve wlan kartimi tanimiyor diye tekrar vista kurdum inanin sadece 15 dk kullanabildim , tam bir iskence (ki Pc im henüz 6-7 aylik) iddia ediyorum , vista en kötü isletim sistemi olma ünvanini kesinlikle kazanacak hatta bu konuda ödül bile alabilir .
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

velociraptor haklı bu arada piyasa ya çıktımı bu kde45 indirebilirmiyiz
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen Bekir 65 »

Kripteks® yazdı:velociraptor haklı bu arada piyasa ya çıktımı bu kde45 indirebilirmiyiz
nicin indircen vi Vista gibi ise ozaman unut sen o kde45, sen XP de kal bence :D