E6750

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
m.engin
Byte4
Byte4

E6750

Mesaj gönderen m.engin »

arkadaslar E 6750 islemci için anakart tavsiye edemisiniz
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

Kod: Tümünü seç

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2022
bu islemcinin en stabil calisacagi anakart budur. denenmis test edilmistir tarafimdan....

saygilarimla
m.engin
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen m.engin »

tesekkürler burak
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

bence ileriye dönük anakartlara göre iyi bir seçim.elimde para olsa bu anakartı düsünmeden alırdım.diger anakartlarla karsılastırılırsa fiyat/performans gayet iyi.simdiden hayırlı olsun.kullandıktan sonra performans hakkında bilgi verirsen cok iyi olur.
m.engin
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen m.engin »

Kod: Tümünü seç

GIGABYTE G33M-DS2R Bearlake oVGA ICH9R PCI-E X16 FSB 1333 MHz LGA775 ANAKART
aslında ben bu karta karar vermistim Burak'ın tavsiyesi ikisinin arasında bıraktı bakalım
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

burak_dalkirin linkini verdigi msı anakart gayet iyi.bence o kartı almalısın.gigabyte tümlesik ekran kartına sahip.msı da böle bi durum yok.bence msı.
m.engin
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen m.engin »

dediginiz gibi tavsiyeleriniz için tesekkürler
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

ASUS anakart en iyisi bence Asustan sasmayın
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

oncelikle tavsiyeniz icin tesekkurler loveme. evet dediginiz gibi asustan sasmamak lazim. ama asus alacam diyede hayatta performans vermicek kartlari uzerine takakmam acikcasi. evet haklisiniz suandaki en iyi anakartlardan biri asustur. ama uzerine takacaginiz islemci nedir?intel mi yoksa intel chipsetli baska bir islemci mi?bakin bunlar onemlidir. islemcinin ozellikleri cok onemlidir. gunumuzde bir cok bilgisayar saticisinin yaptigi sey kafasina gore bir bilgisayar duzmektir. uyum dedigimiz bir mesele vardir...taktim calisti demekki uyum sagliyormus diyemeyiz. gercekten kendi calismasi gerektigi gibi calisiyor ne daha yavas ne dha hizli...uyumdan kastimiz budur. bu yuzden bize onerilen izlemciye gore en iyi kart maalesef yukarida verdigim anakatrttir. ayni performansi asustan alamazsiniz. onun nedenini de aciklayayim anakartin fsb destekleri her anakrtta ayni gibi durur ama degildir. bu yuzden islemci ile anakart arasinda uym problemi yasanir. hatta diyenilirsiniz ne alaka simdi fsb ile islemci diye. ama unutmayin bunlar zincirleme calisan bir reaksiyondur bu yuzden ilk adim onemlidir. o da fsb...

saygilarimla
m.engin
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen m.engin »

tesekkürler burak açıklamaların için çok arastırdım senin tavsiyene uyarak siparis verdim. asus'a gelince 2 arkadasım'anakartları arızalandı ikiside asus ondan asus anakarta güvenemiyorum.tabi bu benim fikrim.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

tabiki bunlarda insan yapimi bazen hepsinde hata cikabiliyor. ama dedigim gibi berdigin islemciye en uymlu anakart verdigim linkteki anakart...diger islemciler icin asus anakartlarda var ve kesinlikle gozle gorulur oranda bir uyum problem gozlenebiliyor. denenmis ve test edilmistir tarafimdan
Drastic
Bit
Bit

Mesaj gönderen Drastic »

p35c-ds3r bundan iyisi olamaz bence aynı ıslemcıyı bende kullanıyorum super ddr3 destegide var