Selam Arkadaslar lütfen Assagıdaki linki okurmusunuz
------(geçersiz link)------ 81669653/__350_ifre__oezme.bmp.html
XP (PC)nin açılış şifresi
- mayhemious
- Kilobyte4
bilgisayarınıza istediginiz kadar sifre koyun bir LiveCD ile bilgisayarınız açılabilir, sifresi degistirilebilir. Tavsiyem Winternals dır :) ama iyetiniz sifre kırmak degil verilere erismek ise Pardus LiveCD denene bilir. LiveXP sadece sekilden ibaret ama hiç yoktan iyi 
Pardus LiveCD
viewtopic.php?t=26500

Pardus LiveCD
viewtopic.php?t=26500
- mayhemious
- Kilobyte4
Ek açıklama:

Bazı Disk kurtarma yazılımlarında admin sifresini kırmak için özel programlar bulunur. Ben bu is için Winternals LiveCD yi kullanırdım. Eger amacınız unutulan admin sifresini kırmak ise bu tarz bi program edinmelisiniz. Açılan baslıkta verilen resimde anlatılan eger birisi sizin bilgisayarınıza girmeyi isterse bunu mutlaka basarır (belli bir bilgisayar bilgisine sahip olmak kaydı ile) isterseniz admin sifresi koyun, isterseniz bios sifresi koyun isterseniz dosya kilitleme programları kullanın hepsinin bir çözümü vardır. umarım bu kadar ek bilgi yardımcı olur :)

Bazı Disk kurtarma yazılımlarında admin sifresini kırmak için özel programlar bulunur. Ben bu is için Winternals LiveCD yi kullanırdım. Eger amacınız unutulan admin sifresini kırmak ise bu tarz bi program edinmelisiniz. Açılan baslıkta verilen resimde anlatılan eger birisi sizin bilgisayarınıza girmeyi isterse bunu mutlaka basarır (belli bir bilgisayar bilgisine sahip olmak kaydı ile) isterseniz admin sifresi koyun, isterseniz bios sifresi koyun isterseniz dosya kilitleme programları kullanın hepsinin bir çözümü vardır. umarım bu kadar ek bilgi yardımcı olur :)
- root
- Kilobyte3
anladigima göre açilis sifresini kirmak istiyorsunuz ????
viewtopic.php?t=25898
Burada zaten cevabinizi vermistim .
viewtopic.php?t=25898
Burada zaten cevabinizi vermistim .