Kurdugum bir Programin HDD e yaptigi

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
mucalt
Bit
Bit

Kurdugum bir Programin HDD e yaptigi

Mesaj gönderen mucalt »

mrb arkadaslar pc'im hardisskimi calisirken görmüyo mesaji veriyo ne yapmaliyim... aslinda kücük bir program calistirdim ne oldugunu bilmedigim dili ingilizce anlamadim ama calisinca bilgisayar reset cekti ve disk eror falan diye biseyler yazdi program asagida ekte yardim ci olursaniz sevinirim.... en azindan program hakiinda bilgi verir seniz sevinirim

2-) birde norton diskdoctor diye bir program varmis isime yararmi ve xp icin olani aradim bulamadim... link veririseniz sevinirim
En son mucalt tarafından 17 May 2006, 17:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9322 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

hata mesaji tam olarak nedir , ayrica HDD i görmüyorsa Pc acilmaz , sizde Pc aciliyormu =? ve biosta HDD i görüyormu (eger görmüyorsa HDD in rahmetli olma ihtimali de var)
mucalt
Bit
Bit

Mesaj gönderen mucalt »

hardiski görüyor ama cd den biseyler kopyalarken scandisk ve disk birlestirme yaparken, c sürücüsüsünden d sürücüsüne yine bisey kopyalarken, 3-4 saat calisinca kapaniyor ingilizce biseyler yaziyo disk eror falan ama ben suan bi internet cafede den yaziyom pc im sorunlu oldugu icin mesajin tamamaini size yazarim ilginiz icin tesekkür ederim