windowsunuz acilmiyor ama önemli yedekleriniz var BART PE

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

windowsunuz acilmiyor ama önemli yedekleriniz var BART PE

Mesaj gönderen mavigece »

arkdaslar bu verdigim linkte süper bir program var... windowsu cdden aciyor. yani masaüstüne cd ile geliyorsunuz. ve istediginiz yedegi buradan d ye (veya hangi dizini isterseniz oraya) yedek almanizi sagliyor. yanliz elinizde sp2li bir windows cdnizin olmasi gerekiyor... kullanimi cok basit
zaten türkce program...
rarli dosyadan cikardiktan sonra PE builder.exeyi calistirin(kirmizi renkte PE yaziyor) kaynak bölümüne cdnizi hangi sürücüye koyduysaniz orayi gösterin.. eger cdniz hdd'ye kayitliysa kaynak bölümüne dokunmadan özel bölüm kisminda islem yapmaniz gerekiyor.yani özel bölümüne windows sp2 hangi dizinde kayitliysa orayi gösterin. olusturma konumu rarli dosyayi nereye cikardiysaniz orasidir. olusturma ortaminda ise iso imaji olusturu seciyoruz.eklentiler bölümünden istediginiz programi eklemenize izin veriyor.orada ayarlamalari yaptiktan sonra kaydet diyoruz.(bu kisim professionaller icin.bilgisayari fazla bilmeyen bi arkadasin kullanmasini tavsiye etmem) en altta ortada olustur secenegine basiyoruz.bir kac dk icinde iso'muz hazir.en son olarakta isoyu cd'ye yazdiriyoruz. yanliz direkt olarak yazdirmayin.nero kullaniyorsaniz kayit aygitindan kalibi cd'ye yazdiri seciyoruz.veeee cd'miz hazir. bilgisayarinizi hem kurtarma cd'nizi denemek icin hemde alismak icin cd'den baslatiyoruz...

TARAFIMDAN DENENDİ.Tek eksik yönü klsör isimlerinin soru isareti (?) seklinde olmasidir.bunuda üstesinden gelmek icin bilgisayarinizi iyi tanimaniz gerekiyor.yani klasör yerlerini iyi bilmeniz lazim...

:arrow: ------(geçersiz link)------ 14914597/pebuilder3110a.zip.html
En son mavigece tarafından 30 Haz 2006, 11:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 11277 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

PE ismi tanidik geldi BART PE builder gibi (hani su benim birkacyildir herseferinde aman arkadaslar birtane edinin dedigim) hem BArt pe de klasör isimleri soru isareti seklide de görünmüyor ve bircok kez kurtaricim oldu siddetle BART PE yi tavsiye ederim:
http://www.nu2.nu/pebuilder/
paylasim icin tesekürler
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

Barte pe'nin yeni versiyonu.forumda görmemistim.yanliz bende bir problem var sanirim.benimkinde (?) görünüyor...

ben tesekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

bunun nasil kullanilacagi ile ilgili biraz bilgi verir misiniz? ben bunu yükledim ama dosyalarimi nasil kurtarabilirim bu program ile yani nasi kullanacagim?
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

viewtopic.php?t=2698&highlight=bart

buraya bir bak istersen arkadasim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

hacker_a yazdı:bunun nasil kullanilacagi ile ilgili biraz bilgi verir misiniz? ben bunu yükledim ama dosyalarimi nasil kurtarabilirim bu program ile yani nasi kullanacagim?
muhtemelen iso seklinde bir dosya cektiniz bunu nero ile Cd ye yazdirin sonrasinda biostan Cd den baslayacak sekilde ayarlayip bu cd ile Pc yi baslatin ve istediginiz dizinden istediginizi istediginiz yere koplayalin.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

velociraptor yazdı:
hacker_a yazdı:bunun nasil kullanilacagi ile ilgili biraz bilgi verir misiniz? ben bunu yükledim ama dosyalarimi nasil kurtarabilirim bu program ile yani nasi kullanacagim?
muhtemelen iso seklinde bir dosya cektiniz bunu nero ile Cd ye yazdirin sonrasinda biostan Cd den baslayacak sekilde ayarlayip bu cd ile Pc yi baslatin ve istediginiz dizinden istediginizi istediginiz yere koplayalin.
Hayir arkadasim ben bunu demek istemedim! yani ben zaten senin dedigin gibi yaptim ama cd den baslatinca karsina bart pe nin bir menüsü geliyor buradan sana ilk bastan bir network adaptor secmeni istiyor ee ben de zaten seciyorum benim eternet kartini tamam. ama demek istedigim bu menüden nereye girecez de c deki bilgileri d ye atarak kurtarabilecegiz veya nasi kurtariliyorsa bu menüden ne yapip ta kurtarabiliriz? demek istedigim buydu benim yoksa dediklerini yaptim ben ama o menüden ne yapip ta yani o menüden nereye girip de kurtaracaz c deki bilgilerimizi??? :roll:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Sanirim asagidaki resim herseyi anlatiyor:

Resim