Oturum & Bilgisayar Kapat Penceresi Degistir

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Arman
Byte3
Byte3
Teşekkür etti: 2 kez

Oturum & Bilgisayar Kapat Penceresi Degistir

Mesaj gönderen Arman »

Selam Arkadaslar.

Windows'un standart pencerelerini degistirmek istiyorum asagidaki örnek gibi.Ama bunu kendim manuel yapmak istedim.Bunun icin hangi dosyayi degistirmem lazim.Bilen varsa Yardimlarinizi bekliyorum.Büyük bir ihtimal system32 klasöründen bir dll dosyasini degistirmem gerekiyor ama emin degilim.

Resim

Ilginiz icin Simdiden COK TESEKKÜRLER arkadaslar.

SAYGILARIMLA...
bumy44
Bit
Bit

Mesaj gönderen bumy44 »

Bilgisayari kapat içinin msgina.dll dosyasini oturumu kapat içinin ise shell32.dll dosyasini degistirmen gerekir. Bu degisimleri resource hacker programi ile yapabilirsin.

Degisimleri yaptiktan sonra bunlari kullandigin sisteme ekleyebilmen içinin windows dosya korumasini kirman gerekir. Bunu da bir reg dosyasi ve sfc_os.dll ( system32 de ) degistirerek yapabilirsin. Google da aratirsan windows dosya korumasinin nasil kalktigini bulabilirsin. sfc_os.dll dosyasinin degisimini güvenli kip te degistirmeni tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Arman
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen Arman »

Cok Tesekkür Ederim Dostum bumy44.
Tam aradigim cevabi vermissin.Dedigini diger almanca sistemde denedim.
Sonuc Basarili.

Resim

SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

bu görünümleri nerden bulabildigini söylermisin.indirip bende yapayim.güzel birseye benziyor.linki burda olmassa ö.m den atarmisin rica etsem :)
Kullanıcı avatarı
Arman
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen Arman »

Böyle bir görünüm yapmak istiyorsan
system32 klasöründeki msgina.dll ve shell32.dll
dosyalarini degistirmen gerekiyor.Ve bunu yapmak bilgisayarda ufak tefek problemler cikarabilir.
Eger yinede denemek istiyorum dersen kendi bilgisayarimdaki dosyalari kopyalar rapide upload ederim dostum.Ama tafsiyem fazla bilgine güvenmiyorsan deneme,sonra sorun cikarsa bende üzülürüm.

Yinede istersen rapide upload eder linkini yazarim buraya.

SAYGILARIMLA...