Virüs Testinden Kalanlar, Geçenler..

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Squirrel
Kilobyte4
Kilobyte4

Virüs Testinden Kalanlar, Geçenler..

Mesaj gönderen Squirrel »

Virüs Testinden Kalanlar, Geçinenler.., VB100 ün Son Virüs incelemesi.!

Resim

Virus Bulletin, Aralik ayinin antivirüs test sonuçinlarini yayinladi. Bazi büyük antivirüs üreticilerinin sinifta kaldigi testin sasirtici ayrintilari :

VB100 adiyla anilan testin Aralik ayi yayini, 100 adet eski Windows 2000 virüsünün antivirüsler tarafindan yakalanabilmelerini ölçinüyor. Amaçin artik bulasmasi ihtimali düsük olan ama sifir olmayan eski virüslere karsi ne kadar koruma saglanabildigini görmek. Test içinin gereken virüsler bu is içinin kurulmus laboratuvarlardan ve web sitelerinden toplaniyor.

Bir ürünün testi geçinmis sayilmasi içinin 100 virüsün hepsini yakalayabilmesi ve bunun yaninda bazi virüs bulasmamis örneklere yanlis alarm vermemesi gerekiyor. Sonuçinlar gayet sasirtici.

Yapma Kaspersky!

Testi geçinemeyen antivirüsler arasinda Kaspersky, Avast, Avira AntiVir ve Trend Micro gibi tanidik isimler göze çinarpiyor. Kaspersky 1 virüs kaçinirma, Avast 2 yanlis alarm, AntiVir 4 yanlis alarm, Trend Micro ise 4 virüs kaçinirma istatistiklerine sahip. Trend Micro bundan önceki 13 VB100 testini basariyla geçinmesinin ardindan gelen bu sonuca henüz yorum yapmadi. Aralik VB100 testi, Kaspersky'nin son 25 VB100 testinde basarisiz oldugu ikinci test.

Testi Geçinenler

Gelelim testte basarili olanlara. McAfee, Microsoft, BitDefender, Eset, Symantec ve aslen güvenlik duvari üreticisi olan Agnitum testi geçinen antivirüs yapimcilari arasinda.

Kaynak : shiftdelete.net
Bilgi içinin : http://www.virusbtn.com

Siz Hangi Virüs Progrogramini Kullaniyorsunuz..!
Ben Eset Nod32 yi Kullaniyorum ve Testi Geçinenler Listesinde Oldugunu Görünce Birkez Daha Sevindirik Oldum