VDSL devreye giriyor; internet uçacak

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

adsl fiyatlari düssün düssün 20 milyona 30 mbps lik bir internet erisim hizi ttntin politikalari ile 300-400 ytl olmasi lasim ama ki öyle olmayacak yalniz 90 milyonun altinda da fiyat beklemeyin lüx semtler de oturanlar daha çinok fiber optik kablo olayindan yararlanicak

iyi ibr gelisme türkiye içinin ancak sagliksiz olacaktir ttnet daha 4 mbps internetin hakkini veremiyor ancak tek bildigim adsl e çinok ucuz igrecegiz
Kullanıcı avatarı
nemesis_35
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen nemesis_35 »

eger vdsl gelirse kesinlikle adsl fiyatlari düser
Kullanıcı avatarı
oktus_89
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen oktus_89 »

turboneti aradim..
ne istiklal caddesinde , ne kadiköyde hizmet veriyorlar !
peki bu nasil sirket onu merak ettim : )
kisaca turbo net su an içinin palavra.. ben de fiyatlari görünce umutlanmistim..
ins. saglam rakipler çinopaldikçina rekabet bize yarayacak...
Kullanıcı avatarı
jackPot
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen jackPot »

bosuna hayal görmüsler. daha 512 bile iyi baglanamiyor. 20mbps`den bahsedilio. alt yapi yok bi kere. ben almanyadayim. su an sehrin biraz disindayim. internet saglayicim deutsche post, ki almanyanin ptt`si. ayrica bankasi war, ve sizin de bildiginiz "dhl" posta servisini de satin aldi. yaani para gani adamlarda. ama berline 100 km uzaklikta bile diilim ve adamlar sadece maksimim 3 mbps yi destekliolar. gerisini siz düsünün...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12664 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

ee kuzen gel sende berline hem bak uni partileri yine basliyor , gerci bu yasta bana is cikmiyor ama :D (genemi bekar muhabbeti oldu ne )