sistemleri bir araya toplamak.

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

sistemleri bir araya toplamak.

Mesaj gönderen dnzbzkn »

arkadaslar birden fazla isletim sistemini tek bir dvd de toplayip kurulum sirasinda istedigimiz sistemi secmemizi saglayan bir program warmi.örn:elimde bi tane xp pro. bi tane xp home var.bunlari ayni dvd ye aticam ve kurulum sirasinda benden hangi sistemi kurmak istedigimi sorcak.böyle bir program varmi.simdiden tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

sanirim normal olarak bir boot ekrani hazirlamaniz lazim arkasindan autorun hazirlamaniz gerek dvd icin sonrasinda kesin ise yarayacaktir benimde aklimdan ole bir sey geciyor ama en onemli isletim sistemini bulamadigim icin bir turlu elimi atamadim diyebilirim
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mayhemious »

dnz verdigim linklerde bu tip bisey gördügümü hatirliyorum. adamlar bi dvd ye birkaçin sistem yazdirmislar. cd boot ekraninda sana ne yapmak istersin diye soruyormus (denemedim tabi :))
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

aslinda mantiksal olarak dusunursek soyle yapilabbilir tek htiyacimiz olan boot yazma programi o kadar bir index hazirlayin ornegin html olarak sonrasinda resimli falan autorun resim simgesine de bunu yerlestirinboot yaptirdiktan sonra dvd ye gerisi cok kolay aslinda....

ama genede sadece mantik benimkisi
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mayhemious »

WPI kullaniyorlar ama nedir ne ise yarar arastirmam lazim
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

peki cok saolun arkadaslar.biraz daha arastiriyim ben bu konuyu böyle ayri ayri cd lerde olmuyor.bikaçin tanesi bir dvd de olsa cok iyi olur.tesekkürler. :)
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

kesinlikle katiliyorum size ben millenium ariyorum hala ingilizce turkce farketmez yeterki bulayim bulduktan sonra denicem